Z•Palette | Stel je eigen palette samen

dinsdag 26 januari 2016


Ik kan alvast het eerste item van mijn 2016 wishlist afvinken. Het Z palette stond hoog genoteerd, want ik moest mijn MakeUp Geek oogschaduw pans zo snel mogelijk goed kunnen opbergen. Ik bestelde hem op Beautybay en iets meer dan een week later kwam het pakketje aan! Het Z palette is erg populair geworden de laatste jaren en ik kan goed begrijpen waarom. 
palette is ontworpen door Zena Shteysel. Ze de make-up artist van menig celebrities en mag onder andere Kim Kardashian tot één van haar klanten noemen. 
Ze ontwierp het Z palette om haar make-up kit te verlichten, maar toch zoveel mogelijk mee te hebben.

Als je graag je make-up collectie wilt downsizen of net een palette wilt samenstellen met je favoriete, meest gebruikte oogschaduws/blushes/poeder (alles wat je kan de-potten) dan is het Z palette een aanrader. 
Er zitten magneetjes bij die je kan gebruiken als je een make-up product wilt de-potten (oftwel de pan uit de verpakking halen). Ik heb dit zelf nog nooit gedaan, maar online vind je er heel wat informatie van hoe je dit moet doen. 


LARGE
Ik koos voor het Large Z palette, omdat ik weet dat er nog heel wat MakeUp Geek oogschaduws gaan volgen. Extra Large leek me dan weer niet zo handig om op te bergen. Ook wou ik hem het liefste in het zwart al vind ik de zebra print ook erg leuk! 

Zoals ik al zei kocht ik het Z palette om mijn MakeUp Geek oogschaduws in kwijt te kunnen. Ik weet nog niet als ik het enkel voor MakeUp Geek zal houden of als er nog andere merken zouden bij komen zoals van MAC. Ik hou er nu wel van dat alles er perfect in past en betwijfel dat ik andere formaten erin ga doen. Dan zou ik al sneller geneigd zijn om een andere Z palette te kopen voor bijvoorbeeld enkel blushes.


Ik kijk er naar uit om er helemaal mijn eigen ding van te maken! Een update volgt als hij vol zit. 

Prijs bij Beautybay: €17,40


13 opmerkingen

 1. Jaaaa het is zo leuk! Ik verwacht dat er dit jaar nog wel een bij komt bij mij haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb een klein palette besteld. Denk dat ik nog eens een groot palette ga bijbestellen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je ziet ze overal de Z palette's :), ik wil er ook wel één is leuk je eigen Oogschaduw palette samenstellen!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wil ook nog zoiets bestellen met make-up geek oogschaduws erin!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel handig product! ^^ Ben benieuwd hoe groot die XL dan wel niet is haha -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een Z palette is zo makkelijk! Ik heb er zelf een aantal in mijn kit en wat een luxe, je wisselt gewoon af als je zin hebt, alhoewel er bij mij steeds meer aangekocht worden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oeeeh hij is lekker groot! Ik ga hem ook bestellen bij mijn volgende bestelling. Heb nu zo'n kleintje.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoewel ik ze belachelijk duur vind, heb ik er ook maar eentje besteld. Maar ik blijf erbij dat de prijs wel wat vriendelijker had gemogen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk dat je hem hebt! Op de webshop leek hij helemaal niet zo groot, maar dat is hij dus blijkbaar wel. Fijn, dan weet ik wat ik kan verwachten, als ik hem zelf ga bestellen. x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Jaa ik ga er ook een samenstellen! Even wachten op de centjes :P

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oww wat gaaf is hij, fijn dat die pans er precies mooi inpassen! Ik wil ook zo graag nog wat eyeshadows van Make-up Geek <3

  BeantwoordenVerwijderen
 12. wat een leuk palette en nog leuker dat je hem zelf helemaal kan vullen!

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.