BORNPRETTYSTORE | Velvet Matte Long Lasting Lip Gloss

woensdag 6 januari 2016


Ik ben er zeker van dat de liquid lipsticks in 2016 nog populairder gaan worden. Er worden ook steeds betere formules uitgebracht om je lipstick nog langer te laten zitten zonder dat je lippen uitdrogen of dat het niet fijn aanvoelt. Ook bij Born Pretty hebben ze heel wat liquid lipsticks in het assortiment waaronder deze met een velvet/matte finish. Ik mocht er twee uittesten en vertel je er vandaag meer over. De Velvet Matte Long Lasting Lip Glosses komen in een compact formaat. Ze zijn niet heel bijzonder qua verpakking, maar zolang het product maar goed is niet waar? 
Zoals gezegd: ze zouden long lasting zijn en je lippen niet uitdrogen, maar eerder voeden. Dat laatste is vaak niet zo evident voor liquid lipsticks. 
Ze komen in 12 tinten waarvan ik nr. 32 en 33 koos. Een klassieke rode kleur en een donkerrode 'burgundy' kleur. Die laatste vind ik énorm mooi. 


Link: 32 - Rechts 33Ik koos de donkerrode wijnkleur om als lipswatch te laten zien. Prachtige kleur. Donkere lipkleuren zijn zonder twijfel een hele uitdaging om zo precies mogelijk aan te brengen, maar met de bijhorende applicator vond ik dit helemaal een onbegonnen klus. Ik heb al moeilijke lippen die ongelijk zijn en veel te dun dus ik schakelde over naar mijn lippenceel. De Velvet Matte Long Lasting Lip Gloss is ook erg vloeibaar waardoor je al snel buiten de lijntjes gaat! 
Helaas droogt de lipstick niet egaal op. Ik heb geprobeerd dit te corrigeren, maar je blijft verschil zien. Dit valt natuurlijk wel enkel van dichtbij op.
Nu de houdbaarheid is wel weer een meevaller. Als de lipstick helemaal is opgedroogd geeft hij niet meer af en blijft gerust enkele uren zitten tot dat je iets eet. Hij vervaagt dan jammer genoeg in de binnenkant van je mond. Hem helemaal verwijderen gaat dan weer wat moeilijker. Er komt serieus wat boenwerk aan te pas. 
Deze liquid lipstick droogt mijn lippen niet uit, maar om nu te zeggen dat hij voedend werkt... nope. Dit had ik eerlijk gezegd ook niet verwacht. 

De Velvet Matte Long Lasting Lip Glosses zijn hier te koop.  6 opmerkingen

 1. Nummer 33 ik vind ik wel erg mooi en is ook echt een kleur voor jouw.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mmm ik vind zoiets veel te droog en daarom gebruik ik het niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. 33 vind ik wel erg mooi bij je staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi qua pigment maar toch jammer dat het niet helemaal egaal wordt. Voor die prijs zijn ze wel oké vind ik :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De kleur vind ik helemaal geweldig en staat je ook zo mooi! Wat ik jammer vind aan deze producten is dat de binnenkant zo snel vervaagd en gaat korrelen als je gaat eten. Verder is het wel heel handig dat ze goed op je lippen zitten. Het boenwerk komt mij zo bekend voor haha. Als ik deze lipstick dingen op heb, zorg ik dat ik altijd van die make-up doekjes bij me heb.

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.