Farmaline - Deel 1

dinsdag 5 november 2013


Onlangs kreeg ik een pakketje toegestuurd van Farmaline met allerlei huidverzorgingsproducten. Farmaline is een online apotheek met een groot aanbod wat ik zelf wel enorm handig vind, want er is niks leukers dan online shoppen! Naast huidverzorging hebben ze ook geneesmiddelen, dieetsupplementen en alles voor de baby. In het pakketje zaten veel verschillende merken waar ik al mee bekend was, maar ook waar ik nog nooit van had gehoord. Ik heb al heel wat getest ondertussen en laat jullie er vandaag al enkele zien.


Twee micellaire waters, eentje van Lierac: Démaquillant Douceur Eau Micellaire en eentje van Avène: Cleanance. Ze verwijderen beiden mijn make-up moeiteloos, maken mijn huid zacht zonder vet aan te voelen en ruiken heerlijk. Ik vind het heel moeilijk om een voorkeur voor één van de twee te hebben, maar als ik echt moet kiezen vind ik die van Lierac net iets fijner. 



In de box zaten ook verschillende shampoos: voor gekleurd haar en om meer glans aan je haar te geven. Van Rene Furterer had ik al gehoord, maar Phyto Paris was voor mij ook een nieuwe ontdekking en wow, wat een zalige shampoo+conditioner! De Fioravanti lijn van Rene Furterer die voor glans zorgt, voelde stroever aan en vond ik het minst prettig.  Terwijl de Okara lijn van Rene Furterer voor gekleurde haren mijn haren ook wel redelijk zacht maakte, deed die van Phyto Paris het dubbel zo goed. Ik voelde dat mijn haren gevoed waren na het wassen zonder ze vettig te maken, want daar heb ik wel vaak last van bij een shampoo, maar ik heb ze zelfs een wasbeurt kunnen uitstellen! Mijn haren waren ook veel makkelijker door te kammen als normaal. Zeker een aanrader!

Binnenkort stel ik nog wat andere producten aan jullie voor. Ga alvast eens een kijkje nemen bij Farmaline!

11 opmerkingen

  1. Wat een bijzondere merken, ik ken ze allemaal niet! Ik kende de webshop ook niet, ik ga er eens een kijkje op nemen. De miccelaire waters lijken me overigens erg fijn, komt daar een review van? :-D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. nu ben ik heel benieuwd naar het watertje van lierac

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een mooie bestelling! Ben al benieuwd naar deel II :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke producten! Ik ken deze merken niet echt, maar de shampoos/conditioners van Rene Furterer zien er wel mooi en degelijk uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik ben heel benieuwd naar al deze merken, ik ken het eigenlijk ook niet! Ik denk dat een review wel heel leuk zou zijn!! :) X

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Zien er goede merken uit! Ben benieuwd naar de rest :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Zien een goede producten uit, ik ben benieuwd naar de reviews :)

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.