Farmaline - Deel 2

vrijdag 15 november 2013


Niet lang geleden postte ik een artikel van een pakketje wat ik had ontvangen van Farmaline. Klik hier als je het nog niet gelezen hebt. Vandaag haal ik er twee producten uit (van Lierac en Louis Widmer!) en geef ik een mini review ervan. 
De producten die ik kreeg zijn trouwens allemaal op mijn huidtype afgestemd, wat wil zeggen: een gemengde huid met neiging tot onzuiverheden. Van dat laatste heb ik de laatste tijd jammer genoeg vaak last.


Van Louis Widmer zaten er verschillende mini's in van de Skin Appeal lijn. Ik testte ervan de peeling waarvan ik hoopte dat hij erg fijn zou zijn. 


Oh nee, kleine vergissing, want ik vind het echt geen leuke peeling! Ten eerste is hij vrij agressief, hij scrubt te grof, waardoor het nogal pijnlijk aanvoelt op mijn gezicht. Ten tweede is hij zo moeilijk te verwijderen, ik moet wel 10x naspoelen tot alle korreltjes verdwenen zijn. Maar ok, hij doet wel zijn werk. Ik heb een huid die supergoed gescrubd is. 


Van Lierac zat ook de Mésolift crème erbij. 
Wow, wat hou ik van deze crème! Echt na een eerste keer gebruiken was ik al onder de indruk. Deze crème belooft een gezonde, stralende teint + een volle en veerkrachtige huid. 
Hij bevat: 
  • een cocktail van 5 vitaminen, 6 mineralen en hyaluronzuur gedoseerd op 5%
  • AHA van citrusvruchten (zorgt voor een anti-aging effect)
  • Abrikozenextract (dubbel hydraterend en verzachtend effect)

De crème voelt niet zwaar aan op je huid, maar is toch voedend genoeg en hij maakt mijn huid ook extra zacht. Hij laat mijn huid meteen stralen zonder echt te glimmen. Ik vind dat mijn huid er echt op vooruit is gegaan sinds ik deze crème gebruik. Hopelijk blijft het ook zo. Ik heb al enkele dagen minder last van onzuiverheden, misschien toeval, maar ik vind dit zeker een topcrème die ik toch overweeg fullsize te kopen! 

Wil je hier meer over weten neem dan zeker eens een kijkje op hun site.

5 opmerkingen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.