Maybelline - Big Eyes Mascara

zondag 10 november 2013


Het was weer tijd om een nieuwe mascara te kopen. Aangezien een mascara maar een drietal maanden goed blijft en dan vaak is uitgedroogd koop ik niet veel mascara's door elkaar, want ik wil ze altijd op gebruiken. Of ik moest natuurlijk echt niet tevreden zijn met het resultaat. Mascara's van Maybelline behoren tot één van mijn favorieten en toen ik deze Big Eyes mascara zag hangen had ik snel besloten welke ik zou meenemen. Hij belooft namelijk extreem grote en opvallende ogen.Het is wel heel toevallig dat de verpakking roze is, maar ik heb er dus zeker niks over aan te merken. 
De Big Eyes mascara heeft twee borsteltjes: het dikste en grootste borsteltje dient voor je bovenste wimpers. Hij zorgt niet alleen voor mega wimpervolume maar duwt je wimpers omhoog en naar buiten.
Het smallere borsteltje is bedoelt voor je onderste wimpers die vaak moeilijk aan te brengen zijn met zo een dikke mascarborstel. Normaal doe ik ook heel erg weinig mijn onderste wimpers mee vooral omdat ze vaak aan elkaar plakken bij het aanbrengen.

Voor:


Na:


Ik ben zeer tevreden over het effect! Hij geeft volume en ook wel lengte. Het kleine borsteltje maakt het veel makkelijker om bij de onderste wimperhaartjes te kunnen. Ik ga er vaak nog wel eens door met een wattenstaafje, zodat het niet te dik erop ligt op mijn onderste wimpers, want ik vind dat er echt niet mooi uitzien. 

Hebben jullie de Big Eyes mascara al geprobeerd? 

De Big Eyes mascara van Maybelline is te koop voor 13,99€

13 opmerkingen

 1. Ik vind het resultaat heel erg mooi!
  liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze heb ik ook wel eens:) Super mooi opgemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. haha.. wat toevallig.. ik kocht die gisteren ook! Moet hem wel nog proberen :)
  Eefje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi effect! Ik heb hem nog niet geprobeerd. Om dezelfde redenen als jij koop ik nooit teveel mascara. Tenzij er een hele leuke actie is natuurlijk ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow het resultaat mag er zeker zijn :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze ken ik nog niet maar het effect is goed te zien :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw je ziet heel goed het resultaat van de mascara. Ikzelf ben ook grote fan van Maybelline, maar die van jou heb ik nog niet geprobeerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ziet er wel goed uit ja!
  maar ben nog niet helemaal overtuigd!

  liefs,

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.