Masters Pastel - Haarkrijt

dinsdag 13 augustus 2013


Ik weet nog goed dat ik (ondertussen) meer dan 10 jaar geleden iemand met rood/roze haarpunten zag op tv en oh dat vond ik zo enorm cool. Ik ging op zoek naar allerlei kapsels om te zien of het een trend was, maar ik kwam nergens iets tegen. Wat had ik het graag gehad, maar om het echt bij de kapper te laten doen durfde ik toen niet en ik dacht dat iedereen me ook wel raar zou bekijken. 
Nu is het al een hele poos erg hip om pastel kleuren in je haar te hebben. Ik twijfelde lang als ik de bekende Color Bug van Kevin Murphy zou kopen, maar ik vind ze duur voor wat het is. Ebay verslaafd als ik ben besloot ik daar weer wat rond te neuzen en kwam deze pastel krijtjes tegen die je perfect voor je haren kan gebruiken. 




Masters Pastel is een mooi palet met ontzettend veel kleurtjes. Er was wel één krijtje gebroken (de zwarte), beetje jammer, maar dat kan nu altijd wel eens gebeuren. De kleuren zijn wel niet allemaal even mooi voor je haren, maar er zitten toch prachtige pastel kleuren bij. En de perfecte roze kleur zat er voor mij ook tussen. 


Ik had de krijtjes iets groter voorgesteld, maar zo zie je dat het allemaal kleine staafjes zijn.
Ok aan de slag!


Als je bang bent er een zootje van te maken kan je best een handdoek om je heen doen en plastieken handschoenen aandoen. Ik heb dat nu niet gedaan, want ik vond da ik maar proper moest werken haha. Mijn handen zagen achteraf wel wat roze, maar dat verdwijnt snel.
Ik deed enkel mijn punten, omdat ik dat het mooiste vind. Het beste kan je je punten die je gaat kleuren wat nat maken. Ik probeerde het eerst droog, maar zo komt er weinig kleur vanaf. Als ze wat vochtig zijn gaat het veel beter en wordt de kleur intenser! Je pakt een klein plukje haren draait het wat rond en gaat er zo met het krijtje over. Op het laatste nam ik mijn punten samen om zo te kijken waar er nog een gaatje was en ging er dan opnieuw over.
Je zou er nu met een stijltang over kunnen gaan, maar dat heb ik zelf niet gedaan. Ik ben wat bang dat mijn stijltang dan roze ziet! 
Om ervoor te zorgen dat de kleur niet afgaat doe je er haarspray over. Zo blijft het lang zitten.
Dit haarkrijt is helemaal uitwasbaar, dus ideaal voor een gelegenheid waar je even wat anders wilt zonder dat het definitief is.



Ik kocht het Master Pastel palette voor iets meer dan 5€ op ebay.

Wat vinden jullie van pastel in je haren?

11 opmerkingen

  1. Ik vind het wel leuk, maar zou het zelf niet zo snel gebruiken. Maar 5 euro is wel heel goedkoop!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk! En hoe simpel eigenlijk he....je zou al handenvol geld uit geven aan verf en weken met verfplekken op kleding, handdoeken, badkamervloer en -mat en vingers rondlopen en als je het dan beu bent of het is toch niet zo je ding, tja dan zit je daar mooi :s Echt leuk gedaan, het staat je goed! Ga je ook eens een ander kleurtje proberen? Eigenlijk kan je zo goedkoop een soort ombre-effect for 1 night ofzo creeeren :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ja hé! Ik probeer liever een goedkoper alternatief als het dan niet mooi was was het nog geen ramp :) ik zal binnenkort eens wat anders proberen!

      Verwijderen
  3. Wauw, het is wel goed gelukt! En dat voor zo'n prijsje. Liefde voor e-bay. Ik ga er ook nog eens op rondneuzen. Leuke blog, ik volg je nu op bloglovin'.

    x

    Ps: je tattoo ziet er echt geweldig uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. wat een schattige kit! het roze doet me echt aan avril lavigne denken :d

    BeantwoordenVerwijderen
  5. he wat leuk! ziet er supertof uit en wat cool dat er zoveel kleuren zijn! en 5 euro is echt wel geen geld.. Geeft het niet te fel af op je tshirt?

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Was die iemand niet Christina Aguilera? Ik was er toen ook al helemaal wous van ;). Gaaf palette! 't is een mooi alternatief voor de colourbugs van Murphy :)

    Liefs,

    Maria

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ahja Christina heeft dat ook gehad :) Maar zij was het niet, het was een presentatrice van één of anders kinderprogramma op bbc

      Verwijderen
  7. Wanneer heb je test dummies nodig? :D
    Lijkt me heel leuk om mee te nemen op vakantie of idd voor een gelegenheid! Heb je er lang op moeten wachten? Zit binnenkort met een vrijgezellen en dit is super om dan in m'n haar te kunnen doen ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Kom maar eens langs he! Nee, ik had ze na een week volgens mij al aangekregen. Supersnel dus, want ze kwamen van China :)

      Verwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.