Redken Extreme Conditioner

maandag 5 augustus 2013


Als er een haarverzorgingsmerk is wat er voor mij bovenuit steekt is het wel Redken. Vandaag vertel ik jullie over mijn favoriete conditioner, Extreme.Een hele tijd geleden kreeg ik van mijn kapster een hoop shampoo+conditioner staaltjes van Redken mee in alle soorten. Zo heb ik kunnen uittesten welke de beste voor mijn haren is. Ik heb droog haar van mezelf en kleur het al jaren. Ze zijn niet meer beschadigd, maar door de blonde highlights die ik een hele tijd heb gehad bleef ik mijn haren goed verzorgen. Ondertussen heb ik door mijn ombré haar bovenaan perfect gezonde haren en vanonder mijn haren met highlights die dus meer verzorging nodig hebben.

De Extreme lijn van Redken is een haarversterkende en diep herstellende verzorging voor erg beschadigd haar. Het haar wordt terug soepel en elastisch. 
De belanrgijkste ingrediënten die deze conditioner bevatten zijn:

  •  Proteïnen: deze versterken de vezellaag 
  •  Ceramiden: deze versterken de schubbenlaag
  •  Natuurlijke lipiden: deze beschermen het haaroppervlak

Aangezien je conditioner enkel op je haarpunten en deels op de lengte van je haren moet aanbrengen is deze diepherstellende conditioner zeker goed voor dat deel van mijn haren.
Wat doet hij voor mijn haren?
Hij maakt ze extra zacht, beter doorkambaar en versterkt mijn haren ook. Mijn haren voelen erg goed aan sinds het gebruik van deze conditioner en ze zijn meer handelbaar. Ik heb de extreme verzorging misschien niet nodig, maar toch voelen mijn haren enorm goed aan met deze conditioner. 
Zeker een aanrader voor erg beschadigd haar of gewoon voor een goede verzorging.
Binnenkort ga ik waarschijnlijk ook eens het Extreme haarmasker proberen!

Wat is jou favoriete conditioner?

3 opmerkingen

  1. Heb nog nooit een product van Redken geprobeerd (shame on me), maar deze conditioner lijkt me echt fijn! Leuk artikel. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. klinkt goed, heb zelf nog nooit iets van Redken geprobeerd

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.