Infallible Lipstick - L'Oréal

dinsdag 20 augustus 2013Een hele dag kleur op je lippen hebben zonder hem te moeten bijwerken? Het lijkt er sterk op dat dit tijdperk wel eens aangebroken is. Ik heb het over de nieuwe Infallible lipstick van L'Oréal.

De Infallible lipstick van L'Oréal bestaat in een hele reeks kleuren, waarvan (total shock) mijn oog viel op Blossoming Berry, een framboos roze kleur. (ik hou nu eenmaal van roze) De lipstick heeft twee uiteinden, eentje met de lipstick en de andere met een beschermende lipbalsem die je over de kleur aanbrengt.
De lipstick of moet ik zeggen lipgloss, want hij heeft nu eenmaal de verpakking van een lipgloss, breng je met een typische sponsapplicator aan. Voor mij werkt dit niet erg precies, zeker niet als je niet gezegend bent met volle lippen. Gewoon extra voorzichtig werken dan maar.
Eenmaal je lipstick erop zit moet je even wachten tot hij droog is. Het lijkt erop dat de lipstick helemaal in je lippen dringt wat een niet zo prettig gevoel geeft. De glans verdwijnt ook waardoor hij nu mat is. Na het aanbrengen van de lipbalsem, voelen je lippen terug zacht en verzorgend aan (oef!) + ze glanzen terug. De lipbalsem geeft ook de bescherming dat je je kleur de hele dag kunt behouden. 
Weetje: de lipbalsem verkleurd gelukkig niet als je hem over de lipstick aanbrengt, daar vreesde ik voor, want dat ziet er maar vies uit. 


Blijft hij echt een hele dag zitten?
Ja hoor, hij blijft echt muurvast zitten! Ik heb hem zelfs met een waterproof reiniger eraf moeten halen. 
Het enige nadeel is wel dat hij aan de binnenkant van je lippen wat af kan gaan (door eten en drinken) en als je hem dan bijwerkt zie je dat verschil. 

De Infallible Lipstick is te koop voor 16,99€

9 opmerkingen

 1. OH wow, wat een mooie kleur! En fijn dat hij de hele dag blijft zitten! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een supermooi kleurtje, hij gaat echt prachtig bij je huid! en super dat hij ook echt blijft zitten

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wauw, zo een mooi kleurtje! Vind hem wel iets wat duur voor iets van de drogisterij. Je hebt bijna een mac lippenstift voor die prijs. Maar wel ECHT een prachtig kleur!
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kleur zeg! En wat goed dat hij echt lang houdt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De kleur staat je erg mooi! Jammer van het kleine minpuntje.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. jammer van de binnenkant van de lippen maar voor de rest klinkt het goed

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.