Update! - Miracle Repair 7 L'Oréal

dinsdag 6 augustus 2013


Enkele weken terug vertelde ik jullie over de verzorgende nagellak Miracle Repair 7 van L'Oréal. Mijn nagels scheurden en splijten al een hele tijd ook al behandelde ik ze met veel zorg. Ik besloot deze Miracle Repair te gebruiken, want hij beloofde veel goeds. Lees: Anti-splijten, breuk, ribbels, zachtheid, broosheid, afbladderen en oneffenheden! Klonk veelbelovend in ieder geval, maar hoe zit het nu?
Ik bracht de Miracle Repair elke dag aan zoals werd aanbevolen (ok, misschien wel een keertje vergeten) en ik droeg hem ook onder mijn nagellak de weinige keren dat ik die opdeed, want hij zou ook perfect als basecoat gebruikt kunnen worden.

Na enkele dagen leek ik onder de indruk. Mijn nagels zagen er gezonder uit,  voelden sterker aan en groeiden met een sprintje. Maar! Net toen ik er zo enthousiast over begon te worden begon er weer een nagel te splijten. Misschien moet ik het gewoon wat langer volhouden dacht ik, zo snel kan het natuurlijk niet werken, maar een dag later splijtte de volgende nagel en de volgende. Not good, natuurlijk. Ik besloot even geen Miracle Repair te gebruiken om enkele dagen erna opnieuw te beginnen waar ik weer hetzelfde aan de hand kreeg. Heel erg jammer dus. Voor mij doet hij niet wat hij belooft. Ondertussen las ik dat nagelverharders je nagels sneller doen splijten, omdat er vaak uitdrogende ingrediënten inzitten. Natuurlijk moest deze Miracle Repair dit ook kunnen voorkomen, maar ik denk dat het enthousiasme iets te hoog gegrepen is. Zoveel functies in één nagellak is teveel van het goede. Ik denk dat ik best een verzorging zoek die enkel het splijten tegengaat. 

Positieve punten van de Miracle Repair 7:
- maakt je nagels sterker
- mijn nagels scheurden niet in
- hij laat je nagels sneller groeien

Negatieve punten:
- doet mijn nagels splijten
- van oneffenheden en anti ribbels heb ik niets gemerkt

Ik raad hem dus niet aan als je net als ik last hebt van nagels die splijten.


5 opmerkingen

 1. Oh wat jammer...ik begon hoopvol te lezen en was al even enthousiast als jij en toen kwam de anticlimax. :( Mijn nagels hebben het ook weer erg de laatste tijd en ik doe thans niks speciaals of zit niet constant in allerhande producten of zo... Laatst had ik op 2u tijd 3 nagels die omgeplooid waren, zo dun en zwak zijn ze geworden blijkbaar. :( Hopelijk komt er toch ooit eens een 'mirakel' nagelverzorging ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer, dat het niet zo goed helpt. Maar ik kijk eigenlijk ook altijd een beetje sceptisch tegen dit soort producten aan.

  Liefs,

  Maria

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Huh, wat gek dat je nagels ervan splijten... Jammer :-(

  BeantwoordenVerwijderen
 4. jammer, het had zo fijn kunnen zijn

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.