Age Treatment & Vital Lifting 3D Masker - Purederm

woensdag 7 augustus 2013


Onder het motto, je kan er maar beter vroeger mee beginnen dan te laat kocht ik dit anti-verouderingsmasker een tijdje geleden. Om mijn huid soms wat extra te verzorgen kan zo een anti-aging product zeker geen kwaad. Dit 3D masker leek me de moeite waard om eens te proberen. 

Waarom ze dit sheet masker 3D noemen is, omdat het uit 3 dimensionale lagen bestaan die zijn samengevoegd. Het zou een liftend en vitaliserend effect hebben alsook zorgt hij voor een intensieve hydratatie, betere elasticiteit, vermindert fijne lijntjes en rimpels en gaat de tekenen van het ouder worden tegen. De huid zou er frisser, schoner en jonger uitzien en dit door de krachtige formule, verrijkt met adenosine, phytocollageen en andere natuurlijke ingrediënten. 


Ik gebruik wel graag een sheet masker en bij deze wordt ook je kaaklijn en hals bedekt al vind ik dit niet echt handig, want het kwam bij mij telkens terug los. Het 3D sheet masker is ook iets dikker dan die ik gewoon ben (verklaart de 3 lagen). Je moet hem 15 tot 20 minuten laten zitten. 
Zoals verwacht is dit masker goed doordrengd met product. Het voelde aangenaam, ontspannend en wat trekkerig aan, maar niet op een slechte manier. Dit zal voor het liftend effect zorgen veronderstel ik. 
Ik heb geen voor en na foto's genomen, omdat je het verschil heel erg moeilijk op foto kunt zien. Mijn huid voelde in ieder geval wel erg gehydrateerd en had een gezonde glans. 

Ik kocht dit anti-verouderings 3D masker bij Essenza voor (als ik het me nog goed herinner) 2€

4 opmerkingen

 1. ik ga ook altijd langs de essenza voor mijn maskertjes! klinkt erg fijn

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat grppig dat hier ook de kin in zit verwerkt

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey leuke blog! :) Ik had een vraagje, om het 3d masker te gebruiken, zit hier een bepaalde leeftijdsgrens bij? Ik ben zelf 19 jaar oud. Want soms hoor ik als je het op een jonge leeftijd gebruikt, dat je later meer rimpels/zakkend gezicht hierdoor krijgt.. klopt dit? En dat je het dan moet blijven gebruiken om de effect te zien,, als je het 10 keer per 4 weken ofz gebruikt en je dan opeens stopt krijg je er later zakkend gezicht van? Sorry zijn nogal wat vragen, maar ik wil het altijd zeker weten, ik durf niet snel iets onbekends uit te testen op mijn gezicht. Hoop dat je me kunt helpen met mijn vragen, stel ik echt op prijs. :) Alvast erg bedankt

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey, dank je wel!
   Aangezien je nog maar 19 bent raad ik niet meteen een anti-age product aan, want dat ga je nog niet nodig hebben. Ik ken je huidtype niet, maar als je een redelijk vette huid hebt en je gebruikt té voedende producten dan kan het wel zijn dan je huid kan gaan 'hangen' na verloop van tijd.
   Anti-age producten ga je wel moeten blijven gebruiken om het effect ervan te behouden. Als je er ineens mee stopt dat valt het effect gewoon weg. Ik zou eerst zeker nagaan welk huidtype je dus hebt om zo de geschikte producten te gebruiken.
   Ik ben bijna 30 dus ik vind dat mijn huid al wat extra's nodig heeft :)
   Hopelijk heb ik je hier wat mee geholpen!

   Verwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.