DR. HAUSCHKA | WINTER BAD

dinsdag 10 november 2015


De winter lijkt nog lang niet in aantocht te zijn, maar een goede voorbereiding kan nooit kwaad. Als ik aan de winter denk, denk ik vooral aan de koude en wil ik me genoeg kunnen verwarmen zoals in een ontspannend bad. Ik hou van een bad nemen, veel liever als onder de douche staan. Helaas heb ik op dit moment niet zo'n groot bad om hier altijd uitgebreid van te kunnen genieten, maar dat zal me niet tegenhouden om het te gebruiken. 
Als ik dan nog mag kiezen gebruik ik het liefste een badolie, omdat in de winter mijn huid altijd droger is. Een olie zorgt ervoor dat je meteen zacht uit bad komt. Dr. Hauschka lijkt hier het ideale product voor te hebben! Het Winter bad van Dr. Hauschka bestaat uit etherische dennennaaldolie. Deze ondersteunt de doorbloeding van je huid en verwarmt langdurig en intensief. De harsachtige dennennaaldgeur kalmeert en zorgt voor een vrije ademhaling. De jojobaolie heeft een zachte, verzorgende werking op je huid. Perfect voor de koude winteravonden. 
Nu moet ik bij een dennennaaldgeur automatisch aan kerstbomen denken. Niets verkeerd mee haha, het past nu wel bij deze tijd van het jaar. De geur is goed aanwezig als ik aan het flesje ruik, maar hij ruikt voor mij beter als de dennennaaldgeur die ik gewend ben van andere producten. 


Ingrediëntenlijst

Doordat deze badolie natuurlijke ingrediënten bevat wordt er aangeraden hem niet in licht en warmte te bewaren. Na een tijdlang stil te staan kan het ook zijn dat er bezinksel ontstaat, waardoor je hem gewoon even moet schudden. 

De aanbevolen hoeveelheid is 1 tot 3 dopjes toe te voegen aan je warm badwater. 

MIJN ERVARING MET WINTER BAD
Ik had niet verwacht dat ik zo ontspannen zou worden van de dennennaaldgeur, maar wauw ik was volledig zen na mijn bad! Dit is echt heerlijk. Dus na een drukke en stresserende dag zal ik deze maar al te graag gebruiken.
Het verwarmde effect merkte ik pas wat later toen ik all snuggled up in de zetel zat. Dit werkte voor mij nog eens extra ontspannend.
Het Winter Bad van Dr. Hauschka kan dus niet anders dan erg fijn zijn als we binnenkort de koude mogen verwelkomen. Helaas zit er maar 30ml in en zal dit in no-time wel leeg zijn. 


Prijs: €6,50


♥ 

6 opmerkingen

 1. Ik baal dat ik geen bad heb haha... maar ik zou het wel kunnen gebruiken voor een voetenbad, dat werd me ook geadviseerd. Ik ben heel benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik prefereer steeds de douche boven het bad maar even relaxen met deze olie klinkt absoluut niet mis :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit klinkt wel goed. Ik zit te weinig in bad, moet ik maar weer eens een keer doen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik geniet ook te weinig van een bad, maar deze lijkt mij wel erg fijn.

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.