Dr. Hauschka | Handcrème

woensdag 18 november 2015


Iets waar ik niet zonder kan is handcrème. Winter of zomer dat maakt niet uit, er wordt hier talrijk gebruik van gemaakt. Misschien is het iets wat ik van de mama heb overgekregen, want ik herinner me nog goed dat er altijd een pot uiercrème in huis was die ze elke avond naar bovenhaalde. 
Ondertussen heb ik al heel wat handcrèmes verslonden en probeer ik maar al te graag een nieuwe uit zoals deze van Dr. Hauschka. 

"De samenstelling van heemst, sleedoornbloesem, bryophylium en jojoba zorgt voor verzorgde en zachte handen"
Het fijne aan Dr. Hauschka is dat ze met natuurlijke ingrediënten werken, waardoor je handen echt verzorgd en gevoed worden. Veel handcrèmes laten vaak een laag op je handen achter. Ze zullen dan inderdaad zacht aanvoelen, maar dat verdwijnt al snel. 
Ik ben niet extreem fan van de geur (hier winnen de handcrèmes van L'Occitane), maar ondertussen zet ik me daar over als ik een product echt goed vind. 
Dat de handcrème snel intrekt is zeker niet gelogen, ik ben onder de indruk! Nadat ik de handcrème heb ingemasseerd voelen ze totaal niet vettig aan en is de crème goed ingetrokken. Resultaat: verzorgde handen die niet meer droog aanvoelen! Meer moet dat niet zijn en ze kunnen er dan ook weer even tegen. 


Prijs 50ml: €11,95


♥ 

4 opmerkingen

 1. Mmm dat kan ik in deze tijden wel gebruiken, lijkt me heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit lijkt me wel een heel fijn product voor in de nacht! Overdag de lekker geurende handcremes van L'occitane ;) en in de nacht als verzorging dit.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb deze handcréme ook, maar moet het nog uitproberen :)
  Klinkt als een fijne handcréme!
  X

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.