CURRENTLY LOVING ♥ APRIL

dinsdag 19 april 2016


Het is even geleden dat ik mijn favoriete producten van het moment met jullie deelde. De meeste producten die er tussen zitten zullen je vast niet verbazen, maar  ik deed onlangs ook twee herontdekkingen in mijn stash die ik met veel plezier opnieuw ben beginnen gebruiken. Ik zou wat vaker door mijn make-up moeten grabbelen, want er wordt helaas al snel iets aan de kant geschoven. Maar oké, dit zijn mijn uitblinkers van dit moment: 


Dé lipstick die ik sinds de dag dat ik hem heb, maar al te graag naar boven haal is Mehr van MAC. Een kleur die op dit moment erg populair is bij vele en waar ik meteen verliefd op werd toen ik hem leerde kennen. Een mooie dagelijkse, matte nude kleur. Geloof me, you will love it.
Nog niet zo lang in mijn bezit, maar ik ben nog steeds zo blij met mijn Lip Lingerie liquid lipsticks van NYX. Voorlopig haalt Exotic het van de andere kleuren! 
Van de laatste MakeUp Geek bestelling moet ik toch wel zeggen dat ik niet meer zonder Cherry Cola kan. Ik vind hem zo bijzonder en makkelijk te combineren met heel wat looks. 



Ik gebruik hem misschien niet dagelijks, maar deze foundation is zo makkelijk in gebruik. Hij geeft een matige dekking en een dauwachtige gloed voor een frisse uitstraling en dat maakt hem bij mij erg geliefd. 
Na jaren ben ik overgestapt naar een nieuwe gezichtsreiniger. De Purity reiniger van Philosophy moest plaats maken (of toch zijn plaats delen) voor Ultrabland van Lush. Ik heb hiervan geen spijt gehad. Topspul!
Als er valse wimpers zijn die ik jullie zeker aanraad zijn het wel die van Mascha. Als ik ze nog ergens zou tegenkomen neem ik zeker een reserve paar mee. 


Tussen mijn herontdekte producten zit o.a. deze matterende primer van MAC. Het stoorde mij de laatste tijd dat ik vaak extreem begin te glimmen en dus niet zo een goede match ben met de L'Oréal Cushion Foundation of mijn Hourglass palette. Het kwam toen bij me binnen dat ik deze primer nog had liggen en sindsdien is hij opnieuw mijn dikke vriend. Met huid blijft veel langer mat dus de glow die ik probeer te creeën wordt zeker niet too much. 
NYX - Jumbo Pencil 'Black bean'
Ook dit zwart potlood van NYX toverde ik weer naar boven. Ik zag Samantha Ravndahl hem gebruiken als basis voor een look en dus deed ik net hetzelfde. De look ermee kan je hier nog terugvinden. Ik vind het effect erg geslaagd en ga er zeker meer mee experimenteren!


8 opmerkingen

  1. Wil heel graag de ultrabland ook eens proberen! Heb nu de take the day off van Clinique.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Toffe foto's! Ik kan de wimpers wel begrijpen, hoewel ik ze zelf nog niet heb geprobeerd!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een mooie producten en kleuren zeg.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Cherry Cola is hier ook een veel gebruikt kleurtje! Zo mooi! Ik denk dat je de rode kleur uit het MannyMUA x Makeup Geek-palet ook redelijk geweldig zou vinden :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooie producten. IK wil die gezichtsreiniger nog eens proberen,

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mooie producten, de Cushion foundation van L'Oréal vind ik ook erg fijn :)
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Fijne producten, ik wil graag de cushion foundation proberen maar wil/moet eerst mijn andere flesjes opmaken.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. De Fluffy lashes <3 zo mooi! Ik heb laatst snel weer 2 pakjes gehaald haha! De Lip Lingerie van NYX wil ik nog super graag proberen, hoor er zoveel goede dingen over!

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.