Monday Shares #1

maandag 11 april 2016


Maandag behoort zeker tot mijn minst favoriete dag van de week. Weer vroeg moeten opstaan en beseffen dat het weekend net gedaan is, boehoe, nee not cool. Om de week toch positief te beginnen leek het me leuk om enkele van mijn favoriete blogartikels van vorige week met jullie te delen. Dus ik zet voor een keertje andere bloggers in de spotlight. Ik weet nog niet als het een rubriek wordt die regelmatig terug gaat komen. Dat zal een beetje van de reacties afhangen en als jullie het leuk vinden!


NEW IN: URBAN DECAY ZOMERCOLLECTIE, SIGMA... - XWIESX
Pakketjes overload bij Wies! Wie wordt daar nu niet vrolijk van? Ik kan al genieten van enkel ernaar te kijken. De zomer collectie van Urban Decay ziet er erg hebberig uit en naar Colour Pop ben ik nog steeds ontzettend benieuwd. De foto's van Wies zijn zonder twijfel altijd eye candy op zich. 


EVENT STUDIO/PRO BAR - BEAUTYLOVES
Niet zo'n krak in je kapsel in model te krijgen? In Antwerpen opende de Studio/Pro Pop Up Bar waar Stamatia van BeautyLoves een leuk verslagje over heeft gemaakt. In no time krijg je het perfecte party proof kapsel. Iets wat in Hasselt voor mij ook wel mag openen! 


EYLURE ENCHANTED COLLECTION - BEAUTYTREASURES 
Minder dramatische wimpers dan je gisteren hier voorbij zag komen, maar daarom niet minder mooi. Steffi schreef over de nieuwe Enchanted collectie van Eylure. Valse wimpers voor romanstische zielen. Ik vind de verpakking erg mooi en de Adored wimpers stonden Steffi als gegoten! 


DIY CLAY MAGNETS - ZOLEA
Ik vind DIY's altijd leuk om te zien en als ze niet te moeilijk zijn kriebelt het wel om het ook te proberen. Zoë van Zolea maakte deze supertoffe klei magneetjes die je makkelijk kan inkleuren met nagellak. Ze zouden alvast mooi op mijn magneetbord staan!


THE WEBSHOP BOX - DRESSES AND DAISIES 
Om af te sluiten deel ik nog deze leuke winactie. Bij Dresses And Daisies kan je in samenwerking met tal van webshops de Webshop Box winnen. Neem zeker eens een kijkje en waag je kans zou ik zeggen! 


♥ 

6 opmerkingen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.