KRYOLAN | LIP STAIN 'GOSPEL'

vrijdag 29 april 2016


Kan jij ooit genoeg krijgen van lipstick? Wel, ik volgens mij niet. Toen ik de kans kreeg om tussen alle producten van Kryolan te snuffelen werd ik weer aangetrokken tot de liquid lipsticks (what's new?). Er sprong voor mij meteen één kleur bovenuit die achteraf te horen dé populairste van de hoop zou zijn. Ik heb hier dan ook oog voor haha. Na hem even op te doen bezweek ik helemaal en besloot deze Kyolan Lip Stain mee te nemen. De begeerde kleur waarover ik het heb is Gospel. Een roze-bruine tint die erg hot is op dit moment. Hij doet me wat denken aan Mehr van MAC enkel is hij donkerder en een tikkeltje bruiner. 
De Lip Stains van Kryolan hebben een vrij basic verpakking, maar hier ben ik eerder fan van dan als de verpakking te druk wordt. 
Geen spons applicator deze keer, maar wel een borsteltje om deze Lip Stain aan te brengen. Werkt dit makkelijker? Ik moet zeggen dat ik spons applicators wel kan waarderen. Ik vind het borsteltje iets nauwkeuriger werken, maar je moet toch nog steeds voorzichtig te werk gaan. De Lip Stain van Kryolan droogt niet erg snel op, maar dat wilt wel zeggen dat je dit rustig aan kunt doen. 
Qua formule kan ik kort zijn: zoals de meeste liquid lipstick voelt deze ook wat plakkerig aan. Natuurlijk houdt hij het op die manier lang uit op je lippen. Uitdrogend vind ik hem gelukkig niet, maar ik raad je wel aan je lippen steeds goed te verzorgen met de nodige lipbalsem voor en na je liquid lipsticks gebruikt!

Prijs: €17,61

Yay voor de kleur! Maar jammer dat deze formule niet bij de 'betere' liquid lipsticks hoort.7 opmerkingen

 1. Erg mooie kleur! Alleen jammer inderdaad dat voor die prijs de formule niet net iets beter is.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig! Ben heel benieuwd naar liquid lipsticks.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oef ik houd echt niet van plakkerig maar de kleur vind ik wel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jammer dat de formule niet super is. De kleur is mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 5. mooi kleurtje
  spijtig wel dat hij zo plakkerig is, vind ik ook helemaal niet fijn

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jammer van de formule want ik heb inderdaad ook best wel 'high standards' als het op liquid lipsticks aankomt. De kleur is gelukkig wel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.