OPGEMAAKT | MAART '16

zaterdag 2 april 2016April is alvast goed ingezet met heel wat lege producten om weg te doen. In de lente duiken bij mij altijd de schoonmaakkriebels op wat wilt zeggen dat ik mijn kasten weer goed ga uitmesten opruimen. Weg met producten die hun vervaldatum allang gepasseerd zijn of die ik al eeuwen niet meer heb aangeraakt. Dit heb ik in elke geval onlangs allemaal leeggemaakt:


Andrélon - Go For Texture Spray (Pink Collection)
Yep, al een serieus gemis hierzo om deze texture spray. Omdat mijn haren nogal plat vallen vind ik het fijn om er wat meer leven in te krijgen. Deze van Anrdélon deed het erg goed, voelde licht aan en rook dan ook nog eens heerlijk. Ik heb mijn Surf Spray van Bumble & Bumble nog, maar eerlijk? Ik vond die van Andrélon beter. Nu wil ik graag de Un.Done texture spray van Amika uitproberen (de schuld van NikkieTutorials!).

Palmolive - Mediterranean Moments douchecrème
Op het eerste zicht leek me dit zo'n zalige douchecrème, maar de geur stak me toch wel redelijk snel tegen. Normaal ben ik een grote fan van Palmolive, maar ik weet het niet. Hij deed me niet wegdromen naar een exotisch strand. Het zal aan de combinatie van argan olie en amandel liggen die ik niet zo super vond. 


Benefit - Puff Off! 
Nog steeds de winnaar van de leukste oogcrème verpakking ooit! Ik vond de strijkijzer applicator verfrissend werken en de oogcrème op zich was prima. Alleen zoek ik er eentje die meer ontzwellend werkt in de ochtend, we worden dan ook een dagje ouder. Klik hier voor de review. 

L'Occitane - Spring Cherry handcrème
Aan L'Occitane handcrème heb ik geen gebrek. Ik hou enorm van die typische L'Occitane geuren en ze stellen me nooit teleur. Spring Cherry heeft een frisse kersengeur. Deze zat in mijn tas waarmee ik ga werken en is nu dus op!

Soap & Glory - Supereyes Moisturizing gel
En inderdaad nog een oogcrème, enkel kwam ik deze in mijn kast tegen en werd het hoogtijd om hem weg te gooien. Ik ben niet meer zeker waar ik hem juist heb gekocht. Normaal in Engeland, maar dat is serieus lang geleden dus ik gok op ergens in Duitsland. Voor een oogcrème vond ik het potje veel te groot, want je doet zowiezo altijd lang met een oogcrème en hij deed ook niet zoveel bij mij. 

Oh, ik heb ook nog een Eau De Toilette opgemaakt wat ook niet vaak gebeurt: Femme van Hugo Boss. Een fijne zachte geur, enkel viel hij altijd snel weg. Als parfum zal hij het waarschijnlijk wel beter hebben gedaan.5 opmerkingen

 1. Lekkere producten lijkt me! Ben benieuwd naar die puff off :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het valt best mee toch hihi? Bij mij heel wat producten bijna op, dus even doorzetten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vond die Palmolive douche ook tegenvallen. Heb hem maar in de kast gezet voor als ik ooit eens bezoek zou krijgen dat moet douchen :p

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja die geur van Hugo Boss blijft op mijn huid ook niet hangen :-(.

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.