HOUSE OF LASHES | ICONIC

zondag 10 april 2016


De laatste tijd merk ik dat valse wimpers steeds meer gebruikt worden en het niet meer als 'too much' wordt beschouwd. Misschien dankzij de vele samenwerkingen met bekende bloggers/YouTubers zoals Eylure vaak doet. Ik moet zeggen dat ik zelf er ook steeds meer van begin te houden. Opvallend of subtiel, ik vind ze beide kunnen en zou ze gerust vaker naar boven willen halen. Als je zo'n beetje into ooglooks bent vind ik ze onmisbaar worden, want stel je de look eens voor zonder valse wimpers, meestal krijg je een veel minder dramatisch effect. Daarom dat ik dolgraag de wimpers van House Of Lashes wou proberen. Ik bestelde Iconic en Boudoir en vandaag stel ik Iconic aan je voor.Je hebt wimpers en je hebt wimpers wimpers zou Haroon uit Temptation Island zeggen haha. De Iconic wimpers zou je niet subtiel kunnen noemen. Nee, ze zijn zeker 'in your face' glamour lashes
Toch heeft House Of Lashes een groot assortiment van wimpers waar je ook een naturel lijn hebt of als je het romantische type bent zijn de flirty lashes ook erg mooi. 


De Iconic wimpers zijn erg lang en hebben een groot volume. De haren lopen kriskras in een v-vorm. Deze wimpers zijn erg geliefd bij House Of Lashes. 
De wimpers worden met de handgemaakt en bestaan uit 100% synthetische haren.
Er zit helaas geen wimperlijm bij de wimpers dus als je deze niet in huis hebt zou ik hier zeker rekening mee houden. Ik gebruik op dit moment nog de lijm van Eylure, maar denk eraan om binnenkort terug de DUO wimperlijm in huis te halen.Ik vind de wimpers van erg goede kwaliteit. Ik merk dat ze stevig zijn en dat ik ze daardoor zeker vele keren kan dragen mits dat ik er lief mee omga. Eenmaal ze vastzitten merk ik ook niet dat het zulke lange, volle wimpers zijn. Daar was ik wel wat bang voor, maar ik vind ze comfortabel zitten. 

Prijs: €15,95

Je kan House Of Lashes online kopen bij Lashaddict.nl

5 opmerkingen

 1. Oh wauw, ze zijn heel gaaf voor een feestje zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik merk echt verschil qua prijs van de wimpers, deze zien er erg goed uit. Al is het niet mijn stijl!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze zijn idd nogal aanwezig, maar naar mijn idee daardoor niet minder mooi. Ik heb meestal van die goedkope wimpers, maar de kwaliteit is vaak echt bagger haha. Misschien toch maar eens wat meer besteden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Waaaauw!! Ik was nooit echt fan van valse wimpers, maar nu ik ze zo zie maken ze de look wel helemaal af, het plaatje klopt.

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.