NYX | LIP LINGERIE 'BEDTIME FLIRT + EXOTIC + EMBELLISHMENT + BEAUTY MARK'

vrijdag 15 april 2016


Geef mij liquid lipsticks in allerlei nude tinten en ik ben content. Ik heb er dan ook heel wat in mijn collectie liggen op dit moment en kan ze moeilijk weerstaan. Toen NYX de Lip Lingerie collectie aankondigde telde ik elk moment af wanneer ze online bij Douglas zouden komen. Twee weken geleden was het zover en ik bestelde gelijk vier kleuren, want je weet wel: ze zouden snel uitverkocht zijn en dat willen we niet meemaken. Vandaag mijn volledige review van deze 4 toppers! De Lip Lingerie collectie van NYX bevat 12 liquid lipsticks die op het eerste zicht erg op elkaar lijken, maar elke tint is net wat anders. Ik koos dan ook vier kleuren uit die allemaal verschillend zijn, maar toch nog steeds bij de categorie 'nudes' behoren. 
De verpakking ziet er voor mij prima uit. Afgewerkt met zwarte accenten, niet teveel tralala en misschien wel niet erg luxeus, maar NYX behoort dan ook tot de budget merken. Al betalen we helaas wel een stuk meer dan als we NYX in Amerika zouden kopen (boehoee invoerkosten). 

De applicator van de Lip Lingerie lipsticks werkt vrij nauwkeurig voor een liquid lipstick. Er zit niet extreem veel product op als je hem uit zijn huls haalt en heeft een smal uiterste. Het beste is natuurlijk met een lippenseel werken, maar laten we eerlijk zijn: daar ben ik vaak te lui voor. 
De swatches! Van links naar rechts:
BEDTIME FLIRT - EMBELLISHMENT - EXOTIC - BEAUTY MARK 
BEDTIME FLIRT = een roze nude kleur met een rode ondertoon.
Een perfect alledaags kleurtje. 
 EMBELLISMENT = een gedemtpe paarse, mauve kleur.
Ok, deze kleur past totaal niet bij mijn ooglook, sorry hiervoor!
EXOTIC = een rode kleur met bruine ondertoon
Deze is niet echt 'nude' maar ik begrijp wel dat hij hier tussenzit. Ik vind hem prachtig en hij doet me zelfs denken aan Lolita van Kat Von D. 
BEAUTY MARK = donker chocoladebruine kleur. 
Volgens mij is deze wel vergelijkbaar met de Kylie Jenner lipkit 'True Brown K'. 

FORMULE + HOUDBAARHEID
De Lip Lingerie lipsticks zijn goed gepimenteerd, brengen fijn aan en zijn een minuutje nadat je ze hebt aangebracht helemaal droog. En vanaf dan bewegen ze niet meer, totally kissproof! Ze behoren zeker tot de langer houdbare liquid lipsticks. Enkel na een grote maaltijd slijt de lipstick wel aan de binnenkant van mijn lippen. Dat heb ik bij elke liquid lipstick. 
In tegenstelling tot de liquid lipstick van Kat Von D voel je hem wel zitten. Hij voelt na een tijdje droger aan en hij plakt dan een beetje. Weer iets wat moeilijk te vermijden is voor een liquid lipstick. Moest je hier echt niet van houden dan zijn deze waarschijnlijk niet voor jou weggelegd. Het is maar hoe erg je je hier aan stoort.
Ik vind de kleurkeuze vooral top en vind ze zeker bij de betere liquid lipsticks behoren!

Prijs bij Douglas: €13,959 opmerkingen

 1. Mmm ze lijken me wel echt droog voor mijn lippen, maar de kleuren zijn tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De eerste kleurtjes vind ik heel erg mooi, wat een pigment! :D x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben zelf niet zo van de matte kleuren, maar ik wil wel zeggen dat ik vind dat EXOTIC je echt heel erg mooi staat. :) Het geeft een warme uitstraling aan je gezicht.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke kleurtjes, maar ik hou niet zo van matte kleuren :)
  Ik vind de kleurtjes jou trouwens prachtig staan!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind ze je allemaal erg mooi staan maar Exotic vind ik helemaal geweldig! Ze zijn echt prachtig :D Je hebt ook mooie foto's gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Exotic vind ik zelf een heel mooi kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Stuk voor stuk leuke kleurtjes! Ik wil er ook graag een paar van.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh deze wil ik ook zo graag hebben. Erg mooie kleurtjes

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.