MARC INBANE | NATURAL TANNING SPRAY

maandag 18 april 2016


Nu we volop in de lente zitten begint mijn bleek vel wat tegen te steken. Een reisje naar de zon zit er nog niet meteen aan te komen dus ik kan best mijn zelfbruiners weer naar boven halen. Wat op zich al een gezondere optie is dan uren liggen bakken in de zon. Toen ik een bezoekje bracht aan de Estetika beurs vorige maand kreeg ik een Le Petit set mee van Marc Inbane. Ik probeerde ter plekke de tanning spray uit die door twee knapperds aangebracht werden (dus ik kon moeilijk weigeren) en was de dag nadien enorm onder de indruk. 


Ik maakte al eens kennis met Marc Inbane lange tijd geleden toen ik naar het I Love Beauty event was geweest, maar was het een beetje uit het oog verloren. Jammer, want deze tanning spray is zeker de moeite. Hij bevat natuurlijke ingrediënten en veilige alternatieven die een tanning spray kunnen bieden. 
Bij deze set zit ook een sample van de gezichtscrub 'Black Exfoliator' (die helemaal zwart wordt na aanraking met water), maar omdat ik de stap nog niet durf te nemen om de tanning spray op mijn gezicht te gebruiken hou ik deze voor later. Een spray vind ik altijd fijn werken, maar toch smeer ik steeds het laagje zelfbruiner uit op mijn huid. Aangezien ik vroeger steeds met oranje handpalmen achterbleef heb ik me ook een tanning handschoen aangeschaft. Wat een luxe! Deze smeren zo fijn en mijn handen blijven gespaard. 

Om de Natural Tanning Spray te gebruiken wordt er aangeraden goed te schudden voor gebruik. Je sprayt dan op ongeveer 30 cm van je huid in gelijkmatige en korte snelle bewegingen. Ze raden aan geen langzame 'S' beweging te maken. De droogtijd zou zo'n 10-15 min. duren, maar kan je versnellen door er met een haardroger over te gaan. 


En dit is het resultaat! Links zonder tanning spray (alsof dat niet opvalt haha) en rechts met. 

Wat me meteen opviel bij deze tanning spray is dat hij (thank God) niet die typische zelfbruiner geur heeft. Deze ruikt zelfs erg lekker. Het sprayen gaat prima, maar ik vind het toch noodzakelijk om daarna de spray goed uit te smeren, zodat je zeker geen vlekken krijgt. Ondanks ze aangeven dat de droogtijd 10-15 minuten duurt vind ik het zelf wel vrij snel gaan of ik kreeg toch dat gevoel. Voor de zekerheid wacht ik wel altijd een 10 minuutjes vooraleer ik mijn kleren terug aandoe. 
De kleur oogt ook erg natuurlijk. Net alsof ik een weekje lang in de zon heb gelegen. Na drie dagen begint de kleur stilaan te vervagen. 

De producten van Marc Lebane zijn online te koop. 

Prijs voor deze le petit set: €24,95♥ 

10 opmerkingen

 1. Wat fijn dat ie geen standaard geur heeft, ik vind het effect eigenlijk wel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb deze vorig jaar ook gebruikt en vond hem erg fijn! Soms had ik inderdaad ook wat vlekjes dus uitsmeren is inderdaad een goede tip.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw je ziet echt duidelijk een mooi en egaal resultaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind deze spraytan echt geweldig en fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het resultaat ziet er goed uit. Heb zelf nog nooit zelfbruiners gebruikt, hoewel ik het met mijn witte benen wel kan gebruiken :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een resultaat! Ik heb thuis nog een handschoen liggen maar een slechte spray, misschien moet ik deze maar eens aanschaffen, gezien de schappelijke prijs! Bedankt voor de tip! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooi resultaat, maar toch ben ik geen fan van zelfbruiners :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben zelf eigelijk niet zo'n fan van spray zelfbruiner. Maar wow wat een mooi resultaat krijg je!

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.