GARNIER | Micellair Reinigingswater in olie

dinsdag 26 april 2016


Ik heb er geen idee van hoeveel flessen ik ondertussen heb opgemaakt van het micellair reinigingswater van Garnier. Het zijn er in ieder geval heel wat, want hij behoort tot mijn favoriet. In januari trok ik naar het Garnier event waar tal van nieuwe producten werden voorgesteld waaronder het micellair water in olie. Ik was meteen enthousiast en kon niet wachten tot hij in de winkel zou liggen. 
Nu is het eindelijk zover en is hij niet meer weg te denken uit mijn reinigingsritueel. 


Micellair water staat er bekend voor om je make-up op een zachte en snelle manier te verwijderen. Je kan het zowel voor je gezicht, ogen en lippen gebruiken. Enkel mascara verwijderen en dan vooral waterproof mascara lukt toch niet zo goed met de meeste micellaire waters. Ik ondervond zelf dat enkel micellair water gebruiken mijn mascara niet voldoende verwijderde, maar goed nieuws! Dit nieuwe micellair water van Garnier bevat (argan)olie en olie hecht zich nog beter aan je make-up waardoor het efficiënter reinigt. 

Doordat de olie zich steeds schift van het micellair water ontstaan er steeds twee lagen. Vergeet dus zeker niet goed te schudden voor gebruik. 
Hij heeft trouwens een heerlijke zoete geur. Voor mij is dit niet nodig, maar wel een fijne extra.


Ondanks olie me in de eerste plaats wat afschrikt ben ik enorme fan van dit product. Mijn mascara verdwijnt gelijk niets al moet ik wel zeggen dat ik geen waterproof mascara gebruik. Wél kan ik zeggen dat hij liquid lipstick een pak beter verwijderd en meestal is dat een rampzalig iets. 
Achteraf blijft er een klein olielaagje zitten, maar dit voelt niet vettig aan, eerder zacht en verzorgend. Mijn huid reageert er in elk geval goed op. Voor een droge huid lijkt hij mij een absolute aanrader. 


Prijs: €6,99

10 opmerkingen

 1. Ik heb een droge huid! :) Maar ik gebruik eigenlijk voornamelijk natuurlijke producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik gebruik altijd micellair water(groene variant) en ik ben dus ook erg benieuwd naar deze. Ik krijg trouwens wel al m'n mascara er altijd af, wel met veel moeite haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De eerste indruk is wel goed als ik het zo lees.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt goed meid en leuke foto heb je er weer van gemaakt! sinds ik mijn clarisonic gebruik is mijn huid wel opgeknapt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt goed! Benieuwd om deze uit te testen! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. klinkt heerlijk, ik ga deze Micelliar water ook eens uitproberen :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dit klinkt echt heel fijn! Helemaal als fan van de roze dop variant én het hebben van een droge huid!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hij klonk al supergoed op de voorstelling, maar nu met jouw review wil ik hem helemaal testen!

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.