PERSONAL | PICTURE MY LIFE APRIL '16

zaterdag 30 april 2016


Als ik naar buiten kijk zou je niet zeggen dat het lente is. Nee, sneeuw en hagelbuien waren deze maand nog van de partij. Gelukkig ziet het er volgende week een pak beter uit en met een verlengd weekend in zicht (maal 2, want de week erop is het weer zover!) gaan we niet klagen en houden we het binnen gezellig. April was weer in een wervelwind voorbij gevlogen. Ik kocht mijn Ticket voor Pukkelpop waar ik nu al extreem naar uitkijkt, want Tom Odell komt ♥ De rest van de maand deel ik naar gewoonte nog even met een overzichtje. Ik heb de laatste tijd niet meer zoveel tijd om te lezen, maar toch sprong ik nog eens de bibliotheek binnen. Dit gigantisch boek van Dita Von Teese lag bij de nieuwkomers en kon ik moeilijk niet meenemen. Erg leuk als je houdt van Dita haar klassieke burlesque look. Ze deelt hier veel beautytricks van make-up tot kapsels. Een aanrader als je hem zou tegenkomen. 


Blijkbaar was het begin deze maand toch net wat beter weer, want ik ging met mijn nichtjes mee picknicken. Fun times!


Mijn nieuwe MakeUp Geek oogschaduws waren gearriveerd! Mijn review ervan kan je hier nog terug lezen. 


Ik trok met Steffi naar Hasselt city waar we heerlijk hadden ontbeten in de Coeckepanne. Ik was er nog niet eerder geweest, maar ga er zeker nog terug. We begonnen met een hartige pannenkoek met als volgt wentelteefjes. 


Van zodra de ijscappuccino's terug op de kaart staan bij Boon is het moeilijk om mij er dan weg te houden. Best ever! Als je in Hasselt bent en van chocolade houdt moet je zeker hier eens naartoe gaan.


De nieuwe Ritual of Karma lijn is zó zalig! 


Een beetje last minute ging ik met Steffi mee naar het Kryolan event. Het was een supertoffe avond geworden. Deze tafel was al een kleine food party op zich! 


De wedstrijd die Steffi en ik hadden gewonnen! Mijn mini rode lippen vind je rechts boven.


Veel moois van Kryolan!


Blij met mijn Lip Lingerie kleurtjes! Vooral Beauty Mark en Exotic zijn geweldig. 


Soooo.. Tom Odell vond mijn tweet leuk. Just saying, niet dat dit helemaal mijn dag maakte ofzo haha.


En nog wat Kryolan goodies klaar om op foto gezet te worden zodat we konden beginnen met testen. 


Het leven van een kat. 


Lunch date bij Eve's And Molly in Hasselt! Was weer veel te lang geleden dat ik daar was geweest. Superleuke zaak!


Vorige week vierde we de verjaardag van mijn mama haar vriend. Ik haalde nog eens All Fired Up van MAC naar boven. Ik moet terug wat meer kleur beginnen dragen. 


Gisterenavond ging ik nog met twee vriendinnen iets drinken om wat bij te tetteren. Deze roze alcoholvrije cocktail paste perfect bij mij. 


Dilemma van de week: niet kunnen kiezen tussen deze twee wasverzachters. De nieuwe met kokos ruikt ongelofelijk lekker. Ik heb een kleine verslaving aan goed ruikende wasverzachters en Soupline is toch wel mijn favoriet. Nee, dit is niet gesponsord haha. 


2 opmerkingen

  1. Je MakeUp Geek aankopen zijn eeeecht mooi! En hmm wentelteefjes, altijd lekker.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh yum, ik krijg honger van al je foto's! Ik ben zelf ook nog niet in de Couckepanne geweest, maar het ziet er wel heerlijk uit.

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.