RITUALS | THE RITUAL OF KARMA 'BLISSFUL SHOWER OIL'

zondag 17 april 2016


Voor een ultiem zen moment moet je niet altijd een bezoekje naar de wellness boeken. Ok, het is niet hetzelfde, maar thuis kan ik je toch wel jezelf ontspannen met de nodige pampering. Een belangrijk ingrediënt hiervoor is een ontspannen geur en hier wint Rituals steeds voor mij. Hun geuren geven me meteen een rustgevend gevoel. Net zoals de nieuwe The Ritual Of Karma lijn. Ik was meteen verkocht en nam er de douche olie van mee. 


"Ontdek de flow van goed karma met onze nieuwe Summer Limited Edition collectie. Volgens eeuwenoud hindoe geloof, creëer je goed karma door te leven met goede intenties. Denk positief, zeg goede woorden, doe goede daden en het leven beloont je met positieve ervaringen" RITUALS
Het moet gezegd zijn: de nieuwe verpakkingen van de Rituals producten zien er ontzettend mooi uit. Ze hebben een grotere wellness touch gekregen en zien er luxueuzer uit. De kleuren zijn eerder gedempt en dat oogt rustiger. 

De geur van The Ritual Of Karma lijn is een combinatie van witte lotus en bergamot. Bloemig en fris tegelijkertijd. De geur gaf me meteen een zomers gevoel. Doordat het een olie is voedt en hydrateert hij beter je huid, waardoor je bruin kleurtje in de zomer langer wordt behouden. 


Ik heb nog niet eerder een douche olie van Rituals geprobeerd, maar ik ben een enorme fan van de  shower foams dus ik wist dat dit zonder twijfel goed zou komen. Een olie geeft me ook het gevoel meer voedend te zijn voor mijn huid. Deze doucheolie zou lichtjes schuimen na aanraking met water,  maar ik vind dit erg miniem.  Na het douchen is mijn huid alles behalve droog. 


De geur is verslavend en ik vind deze douche olie enorm fijn in gebruik! Ik heb met mezelf een deal gesloten dat als ik in de komende weken een body butter opmaak ik de Body Cream van deze lijn mag kopen. Kwestie van niet teveel in mijn kast te hebben staan. 
Denk eraan The Ritual Of Karma collectie is Limited Edition, maar zou tot ongeveer in september verkrijgbaar moeten blijven als ik goed ben geïnformeerd (en als de producten tegen dan nog niet zijn uitverkocht). 

Prijs: €8, 50


5 opmerkingen

 1. De verpakking vind ik alleen al gaaf, ben heel benieuwd naar de geur!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik moet deze geur snel even gaan ruiken in de winkel, 9 van de 10 keer vind ik de LE van Rituals heerlijk. Alleen ik zit met hetzelfde ;) ik moet echt eerst mijn oude producten op maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, hier ben ik wel benieuwd naar! Ik vind de meeste Rituals producten altijd heerlijk ruiken en dit zal wel niet anders zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oo de verpakking vind ik er zomers uitzien, ik ben benieuwd naar deze lijn van Rituals :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb de scrub, wat een héérlijke geur hé! :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.