KRYOLAN | SHIMMERING EVENT FOUNDATION 'Golden Beige'

vrijdag 22 april 2016


Vorige week donderdag ging ik last minute met Steffi mee naar het Kryolan event. Ik ben erg blij dat ik dat gedaan heb, want het was een superleuke avond geworden. We kregen de kans om kennis te maken met de make-up producten en make-up artist Elke Stroykens gaf heel wat tips waardoor je meteen alles wou meenemen wat ze gebruikte. Ook stonden de lekkerste zelfgemaakte hapjes klaar en waren er tal van leuke bloggers/YouTubers aanwezig. 
De avond werd mooi afgerond toen Steffi en ik de 'Guess the lips' wedstrijd wonnen. We moesten allemaal rode lipstick opdoen, de afdruk op papier zetten en dan raden welke lippen van wie waren. De prijs was een fles Gin van Clover en een Kryolan waardebon van €50! Wow! We deelden de waardebon en ik bracht oa. deze Shimmering Event Foundation mee! 


Kryolan is waarschijnlijk nog niet bij iedereen bekend. Het merk is afkomstig van Duitsland en werd in het begin vooral gebruikt voor theather, film en televisie. Ik werkte er mee tijdens mijn opleiding als make-up artist en heb er heel goede ervaringen aan overgehouden. Ik gebruik nog regelmatig het transparant poeder en haal graag de vetschmink naar boven rond Halloween. Ondertussen heeft Kryolan ook een groot aanbod aan beauty make-up wat echt de moeite waard is. 

Toen make-up artist Elke deze foundation gebruikte op Leila was ik (en eigenlijk de rest ook wel volgens mij) meteen verkocht. 
De Shimmering Event foundation is een lichte, vloeibare foundation met een glanzende gloed in. De lichtgevende parelmoer pigmenten reflecteren in het licht. 
Deze foundation is transparant, maar is perfect te mengen met je 'gewone' foundation. De Shimmering Event Foundation op zich gebruiken is dan ook een tikkeltje too much. Als je hem mengt dan lijkt het alsof je huid meteen een boost krijgt. Je huid straalt meteen. 


Als ik het juist heb komt de Shimmering Event Foundation is zes tinten, waarvan ik voor Golden Beige ging. We probeerden Pearl ook uit, maar deze was te koel en maakte me bleker. 
Met deze Shimmering Event Foundation kan je eigenlijk veel kanten op. Niet enkel kan je hem mengen met je foundation, je kan hem ook als vloeibare highlighter gebruiken. Denk hierbij aan de strobing techniek. 
De geur van deze foundation doet me denken aan zonnecrème, wat ik stiekem erg lekker vind ruiken. 
Wat is hij mooi! Als ik een nachtje slecht geslapen heb vind ik hem ideaal om mijn huid stralender te maken of voor een speciale gelegenheid/feestje is hij een absolute aanrader. Got to love that glow! 

Kryolan is voorlopig enkel online te koop, maar er komt een winkel aan! Waar en wanneer hij zou openen is nog niet bekend, maar ik hou jullie op de hoogte. 

Prijs: €28,64


7 opmerkingen

 1. Mooie glans. Zie het merk meer en meer voorbij komen en ben heel benieuwd

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb nog niet zo'n product, maar het lijkt me erg handig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw wat een mooie glans, die gaat op mijn wishlist want ik hou van een mooie Glow :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja het was een top avond en dit is een heel mooi product. Achteraf doet het mij denken aan MAC vloeibare drops (ik weet niet meer precies hoe ze heten) in Pink Rebel.

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.