MAKEUP GEEK | UNEXPECTED - CHERRY COLA - COCOA BEAR

woensdag 6 april 2016


Dat je geen verzendkosten moet betalen bij een bestelling op Beautybay maakt het zoveel gevaarlijker. Maar aan de andere kant moet het ook niet per se een dure en grote bestelling worden. Af en toe eens enkele MakeUp Geek oogschaduws binnenkrijgen maakt mij al heel gelukkig. De voorraad was blijkbaar goed bijgevuld, want eindelijk kon ik de kleren bestellen ik al lange tijd wou hebben. De kleuren waar ik vooral op aasde waren Cherry Cola en Cocoa Bear. Beide kleuren waarvan ik weet dat ik ze vaak zal gebruiken. Unexpected schoot er voor mij ook bovenuit, omdat hij er best apart uitziet. 
Na de video van de MakeUp Geek contour powders te zien had ik er ook graag eentje mee besteld, maar voorlopig zijn de meeste kleuren niet meer in voorraad. Net zoals het MannyMUA palette mijn ogen de laatste tijd uitsteekt. Gelukkig dat het (nog) niet te verkrijgen is op BeautyBay, want ik moet het nu wat rustiger aandoen! 


UNEXPECTED 
Wordt omschreven als een bleek roze-bruine kleur en heeft een matte finish.
Wat Unexpected voor mij speciaal maakt is dat hij er mauve uitziet. Volgens mij erg mooi om met donkere kleuren te combineren! 


COCOA BEAR
Wordt omschreven als een rood bruine kleur met een matte finish.
Een beetje be├»nvloed door Jaclyn Hill en omdat ik een grote liefde heb voor bruintinten. 


CHERRY COLA
Wordt omschreven als een intens bruine kleur met een sterke rode ondertoon en heeft een matte finish. 
Dit is veruit mijn favoriet! So pretty! Doordat hij een sterke rode ondertoon heeft lijkt hij me perfect voor groene ogen. 


Swatches Unexpected - Cocoa Bear - Cherry Cola

De pigmentatie is prima zoals ik van Make-Up Geek gewend ben. Unexpected mocht van mij net wat intenser zijn. Ik ben benieuwd hoe hij het in een complete look en met een oogschaduwbasis eronder zal doen. Cherry Cola bracht trouwens niet echt egaal aan. Dat vind ik wel jammer, maar ik zie hem eerder als een kleur die goed geblend moet worden dus volgens mij gaat dit wel goedkomen. 

Ooglook(s) volgt snel, beloofd! 


16 opmerkingen

 1. Oei wat een mooi kleurtjes zijn dit zeg. Unexpected had inderdaad wel wat meer pigment en dekking mogen hebben. Ik ben erg benieuwd naar de look die je hiermee gaat maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind vooral de rode tint echt heel tof, Make-up Geek is zo leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb deze drie kleuren ook en ik ben er zo blij mee! liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Alle 3 de kleuren zijn echt erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Unexpected vind ik een geweldige kleur

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie kleuren, vooral cherry cola!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie kleurtjes! Echt nog een goed merk dit!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Want een mooie matte kleuren. Nu ben ik wel heel erg benieuwd geworden naar je ooglook :-) x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Geen verzendkosten betalen bij een bestelling op Beautybay werkt inderdaad twee kanten op. Ik vind de kleur mooi en de pigment is geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb ook al eens bij BB besteld en er zitten alweer nieuwe artikelen in mijn mandje, maar ik moet me ook even inhouden. ik heb 1 oogschaduw mee besteld de laatste keer en nog niets mee gedaan, dus ja er moet echt meer bij :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Cherry Cola is so pretty! Mooie kleurtjes heb je besteld!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hele mooie kleuren, vooral Cocoa Bear en Cherry Cola!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mooie kleuren! Het Manny palette was te koop via BeautyBay maar in 15min tijd uitverkocht. En wordt niet meer aangevuld. Vandaar dat ik mijne besteld heb in Amerika. Ik ben nog in afwachting van :D.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik heb hier dus nog geen enkele oogschaduw van en ze ook nog nooit in 't echt gezien, ik lees er zoveel over misschien moet ik toch maar eens...

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.