PRONAILS | L.A. JUICEBAR COLLECTION 'WHATTA WATERMELON + GOTTA GOJI'

vrijdag 8 april 2016De nieuwe lente/zomer collectie van ProNails maakt je meteen vrolijk. Superfood voor je mood, met deze slogan worden deze fruitige kleurtjes voorgesteld. Gebaseerd op de juicebars die momenteel hip en trendy zijn in L.A. verwelkomen we zes kleuren met ieder hun eigen superfood gevoel. Ik mocht twee kleuren uit deze collectie ontvangen en stel ze vandaag aan je voor. Van pastelgroen, ananasgeel tot kaki. Deze kleuren werken in op je humeur. Een collectie waar ik instant happy van word. Vanaf dat de zon tevoorschijn komt hou ik erg van felle, frisse kleuren. Ik had dus een kleine voorkeur naar twee lakjes die er voor mij bovenuit springen. Whatta Watermelon


Gotta Goji

WHATTA WATERMELON is een lief roze, beetje koraal achtige kleur. Een kleur waar mijn hart meteen wat sneller voor slaat. Hij lakt prima, enkel dekt hij iets minder goed dan Gotta Goji. Twee laagjes zijn zeker een must. 

GOTTA GOJI is een warme oranje kleur. Opvallend en fruitig. Hij lakt fijn en met twee laagjes is hij net wat egaler. 

De lakjes hebben een goede kwaliteit wat niet echt over mijn nagels gezegd kan worden haha. Lange nagels zijn blijkbaar niet echt aan mij besteed! Maar bon, ondanks dat blijven deze lakjes van ProNails net wat langer op mijn nagels zitten dan de gemiddelde nagellak. 
Ik ben er erg tevreden over en zou zelf de hele collectie durven aanschaffen, want ze zien er gewoon allemaal super uit. 


Prijs: €12, 75


7 opmerkingen

 1. Van watermeloen word ik altijd vrolijk haha! Ik heb redelijk lange nagels maar niet heel sterk... fjjne review!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige kleurtjes! WHATTA WATERMELON is alvast mijn favoriet. Mooie foto's heb je ook gemaakt, ik word er helemaal vrolijk van!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Whatta Watermelon vind ik een mooi kleurtje, dat zou ik zelf ook dragen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Toffe kleurtjes perfect for summer love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit zijn echt mijn soort kleurtjes die ik leuk vind.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Whatta Watermelon vind ik een heel mooi kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oo prachtige zomerse kleurtjes :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.