What's in my make-up 'on the go' bag

zaterdag 9 april 2016


Een typische 'what's in my make-up bag' heb je op mijn blog nog niet voorbij zien komen. Reden? Ik sleep nooit veel make-up mee in mijn tas. Misschien raar als make-up liefhebber, maar ik ben van het principe: ik maak mijn make-up long lasting in de ochtend en dan moet het tot de avond maar goed zitten. Met uitzondering de lipstick. Die neem ik steeds mee en soms zelf nog enkele reserve kleuren, want ik moest maar ineens iets anders willen. 
Er zijn natuurlijk uitzonderingen wanneer ik wél een make-up tas volprop (vakantie of logeermomentjes niet meegerekend) en wel als ik geen tijd heb gehad om mijn make-up te doen en toch een belangrijke afspraak heb waar ik er deftig wil uitzien. Mijn make-up on the go tasje moet snel, makkelijk en toch een mooi resultaat geven. Zo ziet het eruit:Omdat je in een situatie zit waar je midden in de dag of 's avonds pas je make-up aanbrengt vind ik het fijn om even een verfrissende spray (hier zie je Beau De L'Or Divine Sensation) aan te brengen die mijn huid een oppepper geeft. 
Kwasten laat ik thuis dus alles moet met bijbehorende sponsjes of je vingers gedaan worden. Als foundation kies ik dan de Cushion foundation van L'Oréal. Werkt super snel, geeft een matige dekking en ik krijg er een healthy glow van. Aangezien ik snel glim poeder ik mijn t-zone wel nog af met het Blot powder van MAC


Ogen ga ik niet extreem opmaken, dan ga ik al liever voor een opvallende lipkleur. Enkel eyeliner en liefst met een wing vind ik al meteen een heel ander zicht geven, vooral als ik dan nog mascara heb aangebracht. Om een frisse oogopslag te krijgen breng ik nog een nude kleurig oogpotlood aan op mijn waterlijn. 
Cream blush vind ik zo ontzettend handig bij zulke situaties en ik vergeet vaak hoe natuurlijk ze ogen. Deze van Bourjois wordt nog steeds graag gebruikt hiervoor. 
Tot slot breng ik op mijn lippen een liquid lipstick (Lolita van Kat Von D) aan omdat deze veel langer blijven zitten en ik deze niet snel moet bijwerken. 


5 opmerkingen

 1. Ik sleep altijd alleen lipstick en eyeliner mee, tenzij ik echt een lange dag heb, dan wil alles nog wel eens mee voor de zekerheid ;) leuk om eens een kijkje in je tasje te nemen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om te zien, het is aardig wat. In ieder geval voor mijn doen haha, want ik heb eigenlijk alleen een lipstick mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik hou ook wel van cream blush, lekker praktisch.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb altijd poeder bij me en een verzameling lippenstiften, de rest blijft gelukkig allemaal goed zitten de hele dag. Leuk te zien wat je gebruikt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk voor te zien wat je zoal meeneemt, ik neem altijd een lippenbalsem en lipstick mee maar als ik op vakantie ga neem ik natuurlijk meer mee :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.