Beauty - Herfst Editie

woensdag 5 oktober 2016



Niet iedereen zal begrijpen waarom ik zo van de herfst hou, maar wat is er nu niet leuk aan? Ik denk dan vooral aan Pumpkin Spice Lattes bij Starbucks, geurkaarjes aandoen, Halloween, herfstwandelingen maken, pompoenen in huis halen, ... Maar ook op gebied van beauty ontstaan er weer veranderingen. De berry tinten komen weer naar boven, alsook heeft mijn huid net wat meer aandacht nodig. Vandaag deel ik je wat door mij standaard in de herfst gebruikt wordt. 

SKINCARE
 Extra voeden en hydrateren + een goede peeling
In de zomer skip ik altijd een aantal producten, omdat ik met mijn gemengde huid anders snel te voedend werk. Nu het ineens een stuk frisser is geworden voel ik dat mijn huid opnieuw meer nodig heeft. Ik gebruik graag een voedender masker zoals het Vitaliserend masker van Dr. Hauschka en gebruik ook terug het Midnight Recovery Concentrate van Kiehl's. Tussendoor vind ik het heerlijk om de Hydrating Milky Mist van Pixi te gebruiken voor een kleine hydratatie boost. 
Iets wat ik in de zomer ook beperkt heb is het gebruik van de Microdelivery Peel van Philosophy. Het is vaak oppassen om nadien in de zon te komen als je deze hebt gebruikt en ook al smeer ik trouw een zonnebescherming, ik gebruik hem liever terug in de herfst. Mijn pigmentvlekken worden er iets lichter door en droge velletjes die nu kunnen voorkomen verdwijnen snel.
Droge lippen vermijden
Ook op de lippen mag het nu weer wat voedender zijn. Nog steeds mijn favoriet waar ik echt al eeuwen mee doe is de Rosebud Salve. Af en toe scrub ik mijn lippen ook even en 's avonds voor het slapen gaan sla ik vanaf nu die dikke laag lipbalsem niet meer over. 
Kruidige geuren en Bath Bombs van Lush 
Ik moet nog even wachten tot ik me op de Halloween en kerstcollectie van Lush kan storten. Gelukkig had ik de Lord Of Misrule Shower Cream nog staan. Perfect voor de herfst en countdown naar Halloween. En geef toe, de Halloween en kerstcollectie van Lush zijn toch dé leukste van heel het jaar? 

MAKE-UP
♥ Rode en donkere lipstick
De neutrale, nude tinten moeten hun plaats nu delen met de herfstkleuren. Toen ik enkele weken geleden terug rode lipstick opdeed werd ik instant gelukkig. Ik weet dat er geen regeltjes zijn wanneer je welke kleur moet dragen, maar ik volg altijd mijn gevoel en dat zijn vanaf nu weer donkere, rode en berry tinten. Volgens mij ligt dit ook wel aan de foundations die ik nu gebruik. Aangezien deze veel meer dekking geven en mijn huid er egaler uitziet. Dit past gewoon beter met een bold lip! 
Koper en Cranberry oogschaduw 
Het Cocoa Blend palette van Zoeva heb ik afgelopen weekend voor het eerst in lange tijd gebruikt. In de zomer zijn mijn ooglooks vrij basic en saai. Vanaf nu kan er weer wat kleur bij, vooral de koper en cranberry tinten stelen mijn aandacht in de herfst. 



Heb jij ook enkele beautyrituelen of producten die je in de herfst weer naar boven haalt? 


8 opmerkingen

  1. Ik kan me hier heel goed in vinden hihi! Ik heb maar weer jojoba olie erbij gepakt, want mijn huid vindt het niet zo leuk, dit weer...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik doe nu alweer wat donkere kleuren lipstick op merk ik, maar zodra het zonnetje schijnt weer een wat lichtere haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. dat palette wil ik ook nog zo graag. love it! liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik hou ervan! Extra maskers smeren, vollere body butters, ik verwen mijn huid veel beter dit jaargetijde.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik ben zo benieuwd naar het Midnight Recovery Concentrate van Kiehl's. De prijs houd mij steeds tegen :-) x

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dat Zoeva palette is zo mooi! Erg leuke producten!

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.