L'Oréal Professionnel | Sensi Balance Shampoo

donderdag 6 oktober 2016


Ligt het aan het gebruik van droogshampoo of gebruik ik te voedende producten voor mijn haren? Ik werd er de laatste maanden een beetje gek van. Telkens wanneer ik mijn haren net gewassen had waren mijn haarwortels helemaal niet zuiver terwijl mijn lengtes en punten dat wel waren. Hoe grondig ik ook mijn haren waste, iedere keer had ik het opnieuw voor. De ene keer wat minder erg, maar toch. Hoe vaak ik gedacht had dat het misschien aan droogshampoo zou liggen, al gebruik ik daar niet extreem veel van dus dan moest het aan te voedende shampoo's liggen, maar na afwisseling merkte ik dat ik het gauw opnieuw kreeg. 
Enkele weken geleden toen ik in Gent was stapte ik Hairdis binnen, omdat ik wist dat ze er Amika verkopen en ik besloot om er toen advies te vragen. Ik kwam er met de Sensi Balance shampoo van L'Oréal buiten, mijn redder in nood!


MILD EN EFFICIËNT 
Misschien is de Sensi Balance lijn van L'Oréal niet zo heel spannend, maar ik veronderstel dat ik niet de enige op de planeet zal zijn die met dit probleem te kampen heeft dus wou ik er toch graag meer over kwijt. 
Ondertussen weet ik nog niet zeker aan wat het juist ligt waarom mijn haren zo aan het puberen zijn. Is het iets hormonaals, stress? 
In ieder geval ben ik erg tevreden over de Sensi Balance shampoo. 
Deze shampoo is in eerste instantie voor de gevoelige hoofdhuid. Ik heb nu nooit echt het idee gehad dat ik weinig kan verdagen op mijn hoofd, maar deze shampoo zal zonder twijfel wel milder werken. 
Hij reinigt erg goed en maakt je haren sterk, glanzend en luchtig, zonder je haren uit te drogen. Ik vreesde hier in het begin wel voor, omdat ik nog steeds highlights in mijn haren heb en ze daarom ook droger zijn. 

Nu is deze shampoo ook niet bepaald voedend, maar ik gebruik na het wassen steeds een conditioner en 1x per week een haarmasker.
Ik kon het moeilijk geloven toen ik mijn haren de eerste keer met deze shampoo waste, maar mijn haren voelden zo ontzettend zuiver en luchtig aan. Wat een opluchting! 
In het begin gebruikte ik hem twee maal bij het wassen, maar nu gebruik ik hem bij de eerste reiniging en neem ik een iets meer voedende shampoo voor de tweede reiniging. Werkt super en ik ben weer content! 

Prijs bij Hairdis: €11,456 opmerkingen

 1. Wat een mooie shampoo fles. Jammer dat die niet zo voedend is maar wel top dat je haar luchtiger aanvoelt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind de verpakking er zo tof uitzien! Het lijkt me een fijn product.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie professionele uitstraling heeft deze shampoo. Fijn dat je verschil merkt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ga toch meer voor een voedende shampoo denk ik. Wel fijn dat ie voor jou werkt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt goed, vind de verpakking er leuk uitzien :)

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.