Urban Decay | All Nighter Liquid Foundation

maandag 3 oktober 2016


De foundation obsessie begint een beetje uit de hand te lopen, maar foundation draag ik dagelijks en ik hou ervan om de verschillende formules en finishes uit te proberen. Goed excuus, niet? De All Nighter Liquid Foundation van Urban Decay wekte meteen mijn aandacht toen UD de herfst collectie voorstelde. Deze foundation zou een volledige dekking geven en zoals belooft op het eind van de dag nog steeds op zijn plek zitten. 
In de UD counter in Gent vroeg ik voor het nodige advies en zo kon ik ook de perfecte kleur die matcht met mijn huid meenemen. Ondertussen heb ik hem al vaak gedragen en kan ik je al zeggen dat ik er helemaal verslaafd aan ben. De laatste jaren heeft Urban Decay mijn hart gestolen en kan ik wel zeggen dat het één van mijn favoriete make-up merken ooit is. Ik hou enorm van de gunmetal verpakkingen die voor een edgy kant zorgen. Net zoals deze foundation. So so pretty!
De All Nighter Liquid Foundation is dé foundation die je nodig hebt als je wilt dat je make-up de hele dag of op een avondje uit goed blijft zitten. Zonder te vervagen of te vlekken blijft je huid een egale teint behouden. 
De finish is volledig mat, maar niet op een overdreven manier en de formule is olie-vrij!
Net zoals de Naked Skin foundation belooft de All Nighter aan te voelen als een tweede huid en heb je met één pompje genoeg foundation. De foundation zelf is erg  dekkend en gepigmenteerd, vandaar dat je niet veel nodig hebt. 


De kleurkeuze is erg groot. De All Nighter Liquid Foundation komt in 24 kleuren. Aan lichte en donkere huidtypes is dus ook gedacht. Ik heb de kleur 3.0 
Interessant weetje: de kleuren die eindigen op .0 hebben een gele ondertoon. Degene die eindigen op .5 hebben een roze ondertoon en de .25 is neutraal. Ga ze zeker uittesten als het kan, maar moest je geen UD in de buurt hebben kan dit misschien wel van pas komen. Links draag ik geen make-up
Rechts met de All Nighter Liquid Foundation + Naked Skin concealer van Urban Decay

A LITTLE GOES A LONG WAY
Move over Double Wear foundation van Estée Lauder, want je hebt hier toch wel serieuze concurrentie gekregen. Jarenlang was de Double Wear foundation mijn favoriet en nog steeds ben ik er dol op hoor, maar de All Nighter is kickin' it!
Je hebt écht niet veel nodig van deze foundation, wat even wennen was. Ik nam in het begin anderhalf pompje uit gewoonte, maar ik denk dat ik de helft niet meer moest gebruiken. A little really goes a long way!
Doordat je weinig aanbrengt heb je eigenlijk maar een dun laagje op je huid zitten. Ik ga niet zeggen dat je hem helemaal niet ziet zitten - het blijft foundation -, maar hij voelt wel aan als een tweede huid. 
De finish is helemaal mat, wat ik op zich fijn vind omdat ik een gemengde huid heb. Voor een droge huid lijkt hij me wel niet zo fijn. Ik merk dat hij al snel droge plekjes, velletjes... accentueert. Aanbrengen met een Beautyblender is daardoor nét iets fijner dan met een kwast al wissel ik met deze foundation af.
Toch wel het belangrijkste voor mij was de dekking van deze foundation en zoals je op de foto hierboven kan zien is hij zonder twijfel full coverage! Whoopwhoop! In combinatie met al de rest wat ik al vernoemde maakt deze foundation echt wel top. Oh en voor ik het vergeet: je moet je de hele dag of avond niet druk maken dat je foundation nog goed zit, stays on perfectly!

Prijs: €36,50
12 opmerkingen

 1. ZO fijn als je foundation lang goed blijft zitten, dat vind ik ideaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mijn huidje is te droog om foundation met volledig matte finish te dragen :/ las bij een ander dat 'ie ook flink ging oxideren. Maar dat is echt iets wat per huid verschilt. De dekking is wel echt super goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben heel benieuwd. Ik ga 'm proberen denk ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie optie die ga ik ook eens proberen. Ben altijd van de matte foundation dus dit lijkt me wel wat!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je product foto's zijn zo leuk meid! liefs en een fijne review weer

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik hou van UD maar lees hier wisselende berichten over, wat voor huid heb jij?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb een gemengde huid. Voor iemand met een droge huid zou ik hem eerder afraden

   Verwijderen
 7. Hij ziet er echt wel heel goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het resultaat ziet er goed uit! De verpakking vind ik ook echt helemaal geweldig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik hou van UD! Deze lijkt mij echt super mooi :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb hier al veel goeie dingen over gehoord. Wil ik wel eens uitproberen

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.