Catrice | Noir Noir Laquer 'Noir Marron'

zaterdag 15 oktober 2016


Ondanks ik een serieuze nagellak stash heb opgebouwd droeg ik het de laatste maanden bitter weinig. Ik ben even door een kuur gegaan om mijn nagels zo goed mogelijk te herstellen en sterker te maken. Ik moet zeggen dat het me aardig gelukt is en dat dankzij de mama die me de Nail Repair Treatment van Vitry voorstelde. Eindelijk kan ik weer aan de slag gaan met nagellak en daar ben ik heel blij om nu het herfst is. Geef mij dan maar donkere, taupe of rode kleuren. Een favoriete kleur van dit moment is Noir Marron van Catrice, ik stel hem aan je voor. 


BLACK WITH A TOUCH OF COLOUR
De Noir Noir Laquers (word je ook een beetje duizelig van de dubbele letters Noir op het flesje?) zijn nieuw in het Catrice assortiment. Wel ja, niet gloednieuw, maar ze werden voorgesteld bij de herfst en winter collectie van 2016. 
Op het eerste zicht lijken de kleuren bijna zwart te zijn, maar zoals Catrice zelf zegt hebben ze een ' touch of colour'.
Zwarte nagellak is doorheen de jaren steeds meer een fashion trend geworden. Niet enkel gothics of emokids dragen het. Ik moet bekennen dat ik daar vroeger ook bijhoorde. Maar nog steeds vind ik het stoer staan en tegelijk ook klassevol. Het heeft iets mysterieus en daar hou ik van. 

Maar toegegeven, zwart kan soms net ietsje té zijn. Hierdoor vind ik de Noir Noir Laquers van Catrice een prima oplossing voor. 
Er zijn zes verschillende tinten in deze collectie. Ik nam Noir Marron mee, Marron is een kastanjebruine kleur die je lichtjes kan waarnemen in deze lak. 


Het lakken verloopt vlot met de Noir Noir Laquer. Twee lagen zijn wel nodig om een volledige dekking te krijgen. Door de donkere kleur wordt er aangeraden een base coat te dragen, maar ik raad ook aan om er een top coat over te doen. Ja, ik die dit vrijwel nooit deed, maar anders slijt de nagellak heel snel af. Beetje jammer wel. De kleur zelf vind ik erg mooi (moeilijk om op beeld te krijgen!). Hij ziet er op het eerste zicht zwart uit, maar hij is het dus nét niet. 

Prijs: €2,895 opmerkingen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.