Currently Loving ♥ Oktober '16

zaterdag 29 oktober 2016


Yesss, verlengd weekend, whoopwhoop! Sommige van jullie mogen zelfs van een lange week herfstvakantie genieten, maar ik ben wel al vrij content met twee extra dagen. Eindelijk wat meer tijd, want er is vaak een tijdgebrek om ook nog aan mijn blog te werken. Ik vind dat de tijd weer aangebroken is om mijn favorieten te delen. Er zijn weer enkele producten op dit moment die het mijn leven een stuk aangenamer maken. 


The Body Shop - Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask review
Ik was al vol lof over dit masker in mijn review en mijn mening is zeker niet veranderd. Als mijn huid even moeilijk doet (hallo puistjes) dan helpt deze er mij zeker mee. Het masker is vrij intens, ruikt heerlijk fris en natuurlijk + zuivert mijn huid grondig. 

L'Oréal Professionnel - Sensi Balance Shampoo review
Wauw, het artikel over de Sensi Balance shampoo is erg goed bekeken geweest afgelopen maand. Dit had ik niet meteen verwacht, omdat hij niet erg 'spannend' klinkt. Voor mij is het wel een redder in nood geweest, want hij zorgt voor het perfecte evenwicht tijdens het wassen. Hij werkt zuiverend, zonder daarbij mijn haren droog te maken. Top! 


L'Oréal Professionnel - Wild Stylers 60's Babe 'Savage Panache' review
Nog een L'Oréal product waar ik aan verkocht ben. Ik gebruik niet zo graag een volumepoeder, omdat het mijn haren vrij stug doet aanvoelen en daardoor vind ik de Savage Panache een prima alternatief. Hij geeft mijn haren toch net wat meer volume en zorgt ook voor meer textuur. 

Urban Decay - All Nighter Liquid Fondation review
Op zoek naar een erg dekkende foundation die je huid matteert en long wearing is? Ik raad je dan zeker de All Nighter aan van UD! Een erg lichte en vloeibare textuur die je nauwelijks voelt en ziet zitten op je huid + je hebt maar een klein beetje nodig. NYX - Wonder Pencil
Even terug netjes geslepen voor de foto, want deze Wonder Pencil van NYX is hier al goed in het gebruik gegaan. Ik gebruik hem vooral om op mijn waterlijn aan te brengen waardoor ik meteen een frisse blik krijg. Hij brengt erg vlotjes aan en blijft ook prima zitten! 

Sunday Riley - Luna Sleeping Night Oil review
Natuurlijk kon de Luna Sleeping Night Oil niet ontbreken. Hij is onmisbaar geworden in mijn avondroutine. Als ik hem een keer ben vergeten merk ik dat toch wel in de ochtend. Ik mis mijne glow dan en een superzachte huid. 
8 opmerkingen

 1. Geen wonder want het is ook allemaal echt heerlijk en prachtig spul :D Goede smaak heb je!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die shampoo van L'Oréal klinkt erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuk om te zien! Ik heb met geen van de producten ervaring, maar ik heb er wel goede reviews over gelezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aaaaaah ik wil die nieuwe UD foundation zo graag proberen eh.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat maskertje van The Body Shop lijkt me echt heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. het masker van TBS gebruik ik ook heel graag

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben vooral benieuwd naar het masker van TBS en het Luna nachtserum.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die foundation van Urban Decay lijkt me zo, zo, zo fijn! Ik ben er heel erg benieuwd naar.

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.