Sunday Riley | Luna Sleeping Night Oil

woensdag 26 oktober 2016Je kan niet geloven hoeveel ik ervan hou om een nieuw skincare product uit te testen. Mijn badkamerkast puilt hierdoor wel uit, maar dat ligt ook wel aan het feit dat ik als beautyblogger het geluk heb om vaak pakketjes te krijgen. Een pakketje wat ik zelf maanden geleden besteld had was de Cult Beauty Box in samenwerking met Lily en Anna. Nog steeds helemaal geen spijt van deze toch wel prijzige box, want alles wat erin zat vind ik echt super. De Luna Sleeping Night Oil van Sunday Riley heeft wel even aan de kant gelegen. In de zomer skip ik vaak een olie in de avond, omdat dit té voedend is voor mijn huid. Maar ondertussen heb ik hem eindelijk naar boven kunnen halen. Is dit echt een cult product en is hij de hype waard? 


RETINOL
Sunday Riley is waarschijnlijk niet bekend voor iedereen, want je kan het merk bij ons helaas ook niet krijgen (online kan je het bestellen via oa Cult Beauty). Toch als je een beetje een beauty en skin addict bent zoals mij zal je het heus hier en daar wel gespot hebben op beautyblogs, YouTube,... Luna was dan ook het meest gehypte product van vorig jaar. 
De Luna Sleeping Night Oil is een op olie gebaseerd retinol product. Retinol is een grote rimpelbestrijder en gaat ouderdom tegen. Daarnaast helpt het je huid verbeteren tegen acné/puistjes, worden rimpels minder diep, poriën worden minder zichtbaar en corrigeert het schade van de zon
De oliën die Luna bevat zijn allemaal biologisch en koud geperst. Hij bevat oa: avocado, chia, nerolie en blue tansy (blauw boerenwormkruid). Deze laatste helpt roodheid te verminderen

Ik ben trouwens helemaal verliefd op het mooie flesje met gouden accenten. Ondanks ik geen full size, maar luxe sample heb (bevat 15ml ipv 30ml) pronkt hij boven alles uit in de badkamer. 


Luna is zoals je ziet een blauw goedje, de textuur is vrij dik en met twee druppels heb je meer dan voldoende om over je gezicht aan te brengen. Er wordt aangeraden om de olie al drukkend aan te brengen met de warmte van je handen. Het resultaat zou je in de ochtende een gladde, stralende en voller lijkende teint moeten geven. 

Ik probeer skincare producten altijd verschillende weken te gebruiken voordat ik mijn mening geef en nieuwe producten vragen altijd wat tijd, omdat mijn huid er meestal aan moet wennen. 
Dit was nu ook het geval, want ik heb begin deze maand heel mijn skincare routine veranderd. Puistjes doken hierdoor helaas af en toe op, maar die zijn nu gelukkig weer verdwenen. 
Ik ben op dit moment heel tevreden over de staat van mijn huid. Ik had vorige maand nog last van droge wangen doordat het kouder begon te worden, maar daar merk ik nu niets meer van. 
De Luna Sleeping Night Oil vond ik er speciaal uitzien door zijn blauwe kleur. De geur is vrij natuurlijk door al de oliën die hij bevat. Ik neem twee druppels elke avond die ik dan inmasseer. Er blijft lichtjes een blauwe schijn achter, maar daar merk je in de ochtend niets meer van. De Luna olie trekt wel niet zo snel in de huid, maar dit stoort me niet omdat dit in de avond is en hij mijn huid meteen zacht doet aanvoelen. 

RESULTAAT
Ik sta niet meer op met eventuele droge plekken in mijn gezicht, nee deze olie houdt alles gevoed en geeft je opnieuw een babyvelletje. Daarnaast voelt mijn huid super glad aan. Ik kan niet zeggen dat mijn poriën niet meer zichtbaar zijn, maar ze lijken wel minder aanwezig.
Een voller en egaler ogende teint kan ik hierbij ook  afvinken en niet te vergeten dat in de ochtend mijn huid meteen straalt. 
Als Luna Sleeping Night Oil nu wonderen zal verrichten en mij geen rimpels zal bezorgen kan ik  nu moeilijk zeggen. Het idee dat hij dit tegengaat werkt voor mij voorlopig geruststellend. 

Het prijskaartje dat er aan vasthangt is wel even verschieten. De Sunday Riley Luna Sleeping Night Oil kost £85 (wat omgerekend zo'n €95 is). Zou ik de volle pot hiervoor kunnen betalen? Ik vrees ervoor.. 


8 opmerkingen

 1. wauw een heel duur product zeg maar als het werkt? haha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk zeg, zo'n baby huidje :) Klinkt goed, ik kende het nog niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb al veel goede reviews over dit merk gelezen en ben er ook erg nieuwsgierig naar, fijn te lezen dat het goed bevalt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey! Ik heb je genomineerd op de Save or Kill Tag: https://larakemps.wordpress.com/2016/10/26/save-or-kill-tag/#more-4259

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oei ja, best duur. Maar ik zie mijn huid wel als een investering, dus als het ECHT goed is dan geef ik het er wel aan uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze zou ik ook graag eens uitproberen, alleen het prijskaartje...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Speciaal dat de kleur blauw is. Klinkt als een fijn olie serum. Ik ben benieuwd, hoewel 95 euro niet goedkoop is.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh de producten van Sunday Riley zijn echt serieus wishlist material! Ik heb al een tijdje op deze olie lopen kwijlen maar 95 euro is me echt even teveel van het goede, haha. Jammer dat ik de cult beauty box toen ben misgelopen! Ik heb wel net een andere box binnengekregen van Cult Beauty en ben helemaal weg van de producten die erin zitten <3

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.