La Roche-Posay | Hydraphase Intense

zondag 2 oktober 2016


Het blijft vaak een hele strijd om mijn huid zo gehydrateerd mogelijk te houden. Enkele weken geleden bij een skin analyse was het verdict dat ik toch wel wat vocht tekort heb. Nu ben ik zo iemand die er dan alles aan probeert te doen om dat terug omhoog te halen. Ik ben dan ook aan het overstappen naar nieuwe producten, soms merk ik dat hoe goed iets me bevalt na een lange tijd is de werking wat minder en is het beter om even op iets anders af te stappen. Een crème die nu al even in mijn badkamer staat is de Hydraphase Intense van La Roche-Posay, welkom intense hydratatie! 


De Hydraphase Intense crème voelt licht en fris aan op je huid, misschien wel ideaal voor tijdens de zomer, maar hij belooft ook intens te hydrateren iets wat je heel het jaar door wel kan gebruiken. De formule van deze crème is rijk aan hyaluronzuur. Hyaluronzuur staat er voor bekend om fijne lijntjes en rimpels te vervagen en je huid terug meer elasticiteit te geven. Als dertig plusser vind ik het zeker niet verkeerd om hiermee te beginnen. 
In combinatie met het thermaal water van La Roche-Posay wordt de huid 24 uur gehydrateerd. 
Deze crème is geschikt voor de normale tot gemengde huid, maar ook voor de gevoelige huid.

Ik vind de flacon erg makkelijk en hygiënisch in gebruik. Ik stap weer even van mijn 'potjes dagcrème' af die natuurlijk ook zijn charme heeft, maar in deze luchtdichte pompflacon blijven de actieve bestanddelen nu eenmaal langer beschermd.


De Hydraphase Intense crème heeft een vloeibare textuur. Hij smeert vlot uit en wordt erg snel door je huid opgenomen. Alsof mijn huid het opslorpt en de hydratatie zeker kan gebruiken! Gelukkig laat hij geen vet laagje achter wat deze crème erg aangenaam maakt voor mijn gemengde huid. 
Hij heeft een aangename geur en mijn huid wordt er zacht door wat de hele dag wel zo blijft. 
Ik gebruik hem nu al een tijdje, maar als mijn huid er ook 'voller' door wordt is moeilijk te zeggen. Fijne lijntjes lijken wel minder zichtbaar. In elk geval vind ik de Hydraphase Intense erg fijn voor mijn huid en zorgt hij voor voldoende hydratatie. 


Voor meer info klik hier
Prijs: €22,20

3 opmerkingen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.