Yankee Candle | Herfst, Halloween en Kerstgeuren

vrijdag 21 oktober 2016


Misschien is het momenteel buiten niet zo'n schitterend weer, binnen is het des te gezelliger en geniet ik ervan om me in de zetel de nestelen en kaarsjes aan te doen. De voorraad geurkaarsen en wax tarts was dit jaar nog niet aangevuld dus ik besloot bij Yankee Candle te kijken of er al nieuwe collecties waren. Ja hoor, wat zijn ze snel, ik zag meteen de kerstcollectie, maar ook de Halloween geuren trokken mijn aandacht. Bestellen maar! Met dit als resultaat: 


Autumn Night - Small Jar
De enige geur die ik in een jar besteld heb, maar aangezien ze best prijzig zijn test ik liever meerdere wax tarts uit zodat ik nadien nog kan kiezen als ik hem in een jar zou willen. 
Autumn Night mocht niet ontbreken nu het herfst is. Hij behoort tot de frisse geuren.
Top noten zijn: Bergamot, pompelmoes en zwarte pepper
Midden noten: Lavendel, blad van esdoorn
Basis noten: Vetiver, eik
De geur van Autum Night vind ik moeilijk te omschrijven, maar hij doet me wel denken aan een frisse herfstwandeling. De geur vind ik vrij subtiel door de woning waar te nemen, wat ik best jammer vind. Ik weet dat wax tarts veel sterker aanwezig zijn, maar ik heb nog enkele small jars van Yankee Candle die wél door heel de woning te ruiken zijn. 


Witches Brew - Wax Tart
Volgens mij was ik vorig jaar te laat met de Halloween geuren, want anders had ik ze zeker mee besteld. Wie bekend is met de geur Lord Of Misrule van Lush kan Witches Brew er mee vergelijken, enkel iets kruidiger. 
Witches Brew heeft een kruidige, zoete geur van exotische patchouli. Ik word er meteen in de Halloween stemming mee gebracht en ben er lichtelijk aan verslaafd. 

Candy Corn - Wax Tart
De echte Candy Corn snoepjes zijn me helaas onbekend. Maar deze typsiche Halloween snoepjes horen er nu eenmaal bij. De geur is mierzoet, maar niet om misselijk van te worden. Ik vind hem heerlijk ruiken! 


De nieuwe kerstgeuren vind ik dit jaar iets minder of toch de keuze, maar hier zijn meestal ook niet alle geuren te verkrijgen of ze moeten nog binnenkomen. Mijn all time favorite blijft wel Christmas Eve die ik misschien binnenkort nog eens ga bestellen!

Star Anise & Orange 
Ondanks ik van kruidige geuren hou heb ik ze liefst in combinatie met zoet. Anijs en sinaasappel doen het samen erg goed! 
Top noten: Juicy orange, steranijs, mandarijn
Midden noot: kruidnagel
Basis noten: Muskus, sandelhout en vanille

Macaron Treats 
Eente voor de zoetebekken. Macaron Treats heeft een echte koekjesgeur, misschien een tikkeltje te zoet voor mij. Ik vrees dat ik hier eerder misselijk van word..
Top noten: Ruwe suiker, banketbakkers suiker 
Midden noten: Koekjes, amandel
Basis noot: Vanille

Cherrison Snow 
Deze vind ik best speciaal ruiken. Een mix van kersen en amandelen, maar toch met een frisse toets. 

All Is Bright 
All Is Bright is een mengeling van sprankelende citrus en warme musk. Hij ruikt best fruitig, maar niet extreem zoet. 
Top noten: Pompelmoes, sinaasappel
Midden noot: Aalbes
Basis noot: Zoete musk 


Ik bestelde de Small jar (€12,99) en Wax Tarts (€1,99 per stuk) bij Sensational Home en kreeg bij de bestelling één gratis Wax Tart, wat altijd een leuke extra is! 7 opmerkingen

 1. Misschien dat ik eens zo'n tart wil proberen, hoor zo veel goeds over die lekkere kaarsen maar heb het nog nooit getest :O

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk he :) Ik heb vorige week ook een nieuwe lading besteld. Jouw foto's en posts hieromtrent van vorig jaar hadden me erg nieuwsgierig gemaakt en heb toen mijn eerste Yankee Candle tarts en votive's besteld. Deze keer heb ik ook weer een hele lading tarts, 3 votive en 1 kleine jar. Onder andere de Home Sweet Home, Macaron Treats, Cranberry Ice, Berry Trifle(mijn favoriet van mijn bestelling vorig jaar), Cherries on Ice(de kleine jar, ik ben dol op kersen en kersengeur) en nog enkele anderen. Ik kreeg er 3 tarts bij: Orange, Christmas garland en Sparkling Cinnamon. Laat de herfst en winter maar aanrukken, ik ben er klaar voor :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het blijft ontzettend leuk hihi! Maar op mijn kleine kamertje doe ik er nu niet zoveel mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben wel een beetje verliefd op Yankee Candle! We hebben nog een aantal melts en votives in huis, maar toch kocht ik ook een mdium jar van Macaron Treats! Die is echt zo lekker, hopelijk is hij dat ook als ik hem laat branden! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh je hebt echt heerlijke geurtjes gekocht

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die wax tarts zijn echt geweldig. Ik vind vooral de kerstgeurtjes lekker.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk! Ik heb ook nog een aantal Wax Tarts die ik dit seizoen verder kan gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.