Urban Decay | 24/7 Glide On Eye Pencil 'Rockstar'

maandag 10 oktober 2016


Iets wat ik niet zo vaak gebruik zijn oogpotloden. Nochtans is een zwart oogpotlood het eerste make-up product ooit dat ik ben beginnen gebruiken. Een dikke zwarte lijn op de waterlijn was misschien wel hip in de jaren 90, maar gelukkig is die trend over. Het flatteerde mij ook helemaal niet en wie wilt er nu zijn ogen kleiner doen lijken? 
Gelukkig leerde ik daarna om je oogpotlood net onder de waterlijn te zetten en zachtere kleuren te gebruiken of kleuren die je oogkleur meer naar boven haalt. 
Omdat ik op zoek was naar een donkerpaars oogpotlood besloot ik tussen de 24/7 Glide-On Eye Pencils van Urban Decay te kijken en nam ik Rockstar mee naar huis. 


De 24/7 Glide-On Eye Pencil van Urban Decay staan erom bekend dé beste oogpotloden ooit te zijn. Niet enkel zijn ze waterproof, ze brengen super smooth aan, hebben een romige textuur en een intens pigment
Van metallic tot een velvet finish, in totaal zijn er zo'n 41 oogpotloden in het assortiment.
Ik heb heel wat paarse tinten uitgetest aan de UD stand in gent en Rockstar trok me het meeste aan.
Rockstar is een donkere paarse aubergine kleur met een rode shimmer die vooral door lichtweerkaatsing waar te nemen is. De finish vind ik hierdoor moeilijk te beschrijven, hij is satijnachtig, maar heeft ook iets metallics door de shimmer. Voor mij is het een must dat een oogpotlood makkelijk aanbrengt, vooral onder je oog waar de huid wat gevoeliger is vind ik het vervelend als je veel druk moet neerzetten om kleur af te geven. 
Dit potlood maakt alles zoveel makkelijker. Hij glijdt gelijk niets over je huid en BAM, de kleur is van de eerste keer goed aanwezig. 
Omdat hij zo romig is is het blenden ook een makkie, zonder de kleur helemaal weg te vegen. Na 30 seconden droogt hij op tot een long-lasting finish die niet meer beweegt. 
De 24/7 Glide-On Eye Pencil komt zijn belofte na: hij blijft prima zitten, maar volledig waterproof zou ik hem niet noemen, want hij laat zich makkelijk verwijderen. 


(look waarin het het 24/7 Glide-On Eye Pencil gebruikt heb onder mijn oog en heb geblend samen met de oogschaduw 'Punk' uit het Gwen Stefani eyeshadow palette van UD)

Prijs:€20,40


♥ 

8 opmerkingen

 1. Ik vind het een mooi kleurtje! Maar ik gebruik zoiets eigenlijk zelf nooit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er mooi uit! Ik deed dit vroeger veel vaker, tegenwoordig vergeet ik het eigenlijk. Binnenkort maar weer eens tevoorschijn toveren.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik gebruik Perversion, maar deze kleur is ook wel heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooi product, gaaf met die rode shimmers! En ook tof dat ze zoveel kleuren hebben. Ik hoor veel goeds over deze potloden dus tijd om zelf eens een kleurtje te proberen!

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.