Estée Lauder | Double Wear Stay-In-Place Lip Pencil '04 Rose'

woensdag 23 maart 2016


I'm all about the natural lips. Sinds Faux, Soar en (vrij recent) Mehr van MAC in mijn leven zijn gekomen vind ik deze natuurlijke, my lips but better lipkleuren erg mooi. Ze zijn perfect voor dagelijks gebruik en passen met zoveel looks. Met Soar vind ik het zelfs ok om dit lippotlood op zich te dragen. Zijn kleur is uniek, de finish is mat en een lippotlood blijft nu eenmaal langer zitten als een lipstick. Onlangs snuffelde ik tussen de Estée Lauder Lip Pencils waar mijn oog meteen viel op een kleur die mooi zou aansluiten bij de rest van mijn naturals. De Stay-In-Place Lip Pencil van Estée Lauder zou moeiteloos over je lippen glijden en gemakkelijk 12 uur blijven zitten. Ze zijn romig, voelen licht aan en zouden de houdbaarheid van je lipstick verlengen.

De Lip Pencils van Estée Lauder hebben naast het potlood ook een lippenseel aan het uiteinde zitten. Heel handig om je lipstick nadien nauwkeurig aan te brengen. Ik gebruik vooral een lippenseel als ik aan donkere kleur gebruik. 
De kleur die mijn hart sneller deed slaan is 04 Rose. Een 'vuil' roze kleur. Hij lijkt wel wat op Soar van MAC, enkel heeft Rose een bruinere ondertoon en Soar neigt dan weer net iets meer naar paars. 


Van een lippotlood verwacht ik dat ze niet stroef aanbrengen en dat is hier ook niet het geval. De Stay-In-Place Lip Pencil voelt inderdaad vrij romig aan en geeft toch een volledige matte finish. Omdat hij romig is moet ik het potlood wel sneller scherp slijpen om precies te blijven werken. 
De combinatie met Mehr van MAC zorgt voor een top duo en maakt ze net wat langer houdbaar. 
12 uur vind ik wat overdreven, omdat bij mij alles slijt (van lippotloden tot liquid lipsticks) als ik een maaltijd opheb. Als ik niets zou eten of drinken zal hij er waarschijnlijk nog steeds prima opzitten, maar ik veronderstel dat dat niet de bedoeling is haha. In ieder geval doet dit lippotlood het net zoals de Double Wear foundation het wel erg goed qua houdbaarheid.

Mooie kleur, matte finish, fijne formule en een prima houdbaarheid maakt de Stay-In-Place Lip Pencil van Estée Lauder bij mij erg geliefd! 

Prijs: €22,24

12 opmerkingen

 1. Ook dit staat je erg goed hihi! Ik heb nog nooit wat geprobeerd van dit merk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt goed en ziet er ook mooi uit, je hebt me benieuwd gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele mooie kleur. Estee lauder heeft hele mooie producten

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige kleur en staat ook super bij je ooglook!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, dat kwastje erbij ziet er zo handig uit! Gave kleur, staat je echt goed :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ojee, niet goed dat ik dit gelezen heb, net nu ik zo'n grote fan ben geworden van Mehr… Nu wil ik natuurlijk morgen meteen dit lippotlood gaan halen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi kleurtje, zoals altijd staat ook dit kleurtje je prachtig :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh wat fijn dat hij romig is, en toch zo'n gave matte finish heeft <3 De kleur is ook super!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. echt super kleur en fijn potlood. maar hoe kan ik dit romige potlood het beste slijpen?

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.