MAC | NYLON EYESHADOW

woensdag 30 maart 2016


Ik schreef nog maar net over het depotten van MAC oogschaduws, waardoor ik heb besloten om niet meer vaak een mono oogschaduw te kopen of het moet echt een héél bijzondere kleur zijn. Nee, geef mij dan maar een refill pan die je in een palette kan steken. Ik wil mijn Z palette vullen met kleuren die ik vaak gebruik en tot mijn favorieten behoren. Als het nu MakeUp Geek, MAC of misschien wel Morphe zou zijn. 
Het wordt tegenwoordig soms vergeten, maar tussen de oogschaduws van MAC zitten zeker enkele prachtexemplaren. Een kleur die al lange tijd op mijn verlanglijstje stond is Nylon. Waarom? Dat vertel ik je vandaag. 


Een refill oogschaduw pan van MAC is goedkoper dan als je hem in een doosje koopt. Logisch ook, enkel weet niet iedereen dit en vroeg of laat begin je toch een palette te vullen. 
De kwaliteit van MAC oogschaduws is prima. Er zitten uitblinkers tussen, maar sommige oogschaduws stellen qua pigment teleur. Zo heb ik heb een witte oogschaduw (Gesso) van MAC die ik jaren terug kocht en die helaas weinig pigment  afgeeft. Toen wist ik nog niet beter, maar nu ben ik daar zoveel kieskeuriger in. 
Maar aan de andere kant heb je ook kleuren zoals Sketch, die nog steeds een grote favoriet van mij is. Nu ik eraan denk zou ik hem dringend nog eens moeten gebruiken! FROST FINISH 
Nylon is een bleek gouden kleur met een frost finish. Dit is de enige oogschaduw waarbij ik een frost finish echt mooi vind en wel omdat het een highlight kleur is. 
Toen ik vorig jaar bij MAC werd opgemaakt gebruikte de make-up artist Nylon in mijn ooglook en dat is me altijd bijgebleven. 
Nylon is supergoed gepigmenteerd en geeft een opvallende glans. Je zou hem zelfs kunnen aanbrengen op je je jukbeenderen, wat ik trouwens al gedaan heb en ik moet zeggen: loving it ♥ 
Prijs refill pan: €13,50

Omdat ik de laatste dagen liever make-uploos door het leven wou gaan (lees: mijn huid wou laten ademen) hebben jullie zeker nog een look te goed met Nylon! 


Wat is jou favoriete MAC oogschaduw? 

11 opmerkingen

 1. Ik vind hem mooi! Hij lijkt wel aardig op shimma shimma van Make-up Geek, daar houd ik het bij :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nylon is ook de favoriete kleur van Jaclyn Hill!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. jaaa! Ik zag het ook een tijd terug in een video van haar :)

   Verwijderen
 3. Oef, wat een mooi kleurtje is dat! Heel veelzijdig ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nylon is een schoontje idd! Andere MAC-favorietjes hier zijn Sable, Phloof! (iets coolere highlight-kleur), Saddle... :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oeh dat klinkt heel erg goed! die zou ik wel willen toevoegen aan m'n collectie :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooi kleurtje, het pigment lijkt me ook zeker erg goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, mooie kleur! Ik kende deze nog niet!

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.