BIOMED | Lushes Lashes Wimperverlengend Serum

maandag 28 maart 2016


Ik moet bekennen dat ik van mezelf wel gezegend ben met lange wimpers. Alleen krullen ze niet en mocht er zeker meer volume inzitten. Een hele tijd terug kreeg ik de vraag als ik enkele producten van BIOMED wou proberen. Een nieuw natuurlijk, biologisch merk met een medische achtergrond. Dit maakte mij erg nieuwsgierig dus ik ging ermee akkoord. Helaas waren twee producten die ik graag wou testen niet meer in stock. Wel zat Lushes Lashes erbij die ik meteen ben beginnen testen. Nu, een maand later vertel ik je mijn ervaring en als het werkt. 


De verpakking en het logo van BIOMED doet me meteen denken aan de apotheek. Dit geeft me meteen een goed gevoel, zodat ik weet dat ik niets verkeerd smeer op mijn huid. Vooral omdat BIOMED enkel natuurlijke ingrediënten gebruikt en ook de producten prima zijn voor een gevoelige huid. 

Lushes Lashes is dus een wimperverlengend serum. De meest bekende is waarschijnlijk Revitalash, maar deze heb ik zelf nooit getest. Voor mij was het vooral belangrijk om meer volume te krijgen. 
De verpakking en applicator doen me denken aan een eyeliner wat makkelijk in gebruik is. 


Het verschil van Lushes Lashes zou na 2-4 weken al zichtbaar zijn. Na 28 dagen zouden je wimpers tot 66% langer worden en na 42 dagen bereiken ze een maximum van 72% in lengte en dichtheid van de wimpers. 

Het aanbrengen van het serum doe je best 's avonds voor het slapen gaan op een goed gereinigde huid. Je brengt het dan aan zoals je dat met een eyeliner doet, enkel dan meer tegen je wimpers aan. 

VOOR EN NA:


Deze foto nam ik ergens half januari toen ik de Tarte mascara testte. Ok, de mascara was geen topper, maar je kan zien dat mijn wimpers in slechte staat waren. 


En dit is nu: na zeker één maand Lushes Lashes te hebben gebruikt. Soms wel eens een dag overgeslaan, omdat ik het vergeten was. Ik heb mijn wimpers wel nog gekruld, want dat doen dit serum helaas niet haha. 

Werkt het? 
Jazeker! Alleen ben ik waarschijnlijk niet de beste persoon om te testen, omdat ik al vrij lange wimpers heb. Er is geen extreem volume bijgekomen, maar toch zie ik wel een duidelijk verschil in mijn wimpers. Ik ga het serum zeker nog verder blijven gebruiken om te zien als ik een nog beter resultaat krijg. 

Prijs 4ml: €49,99
BIOMED is voorlopig enkel online te koop.

Zou dit iets voor jou zijn? 


9 opmerkingen

 1. Ik ben super blij met dit product. Hij werkt inderdaad echt. Super product!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb geen idee of het voor mij zou werken, ben toch wel benieuwd hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ah wat fijn dat het bij jouw wel werkte meid!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zie wel heel licht een effect ja, mooi! Heb laatst ook een wimperserum getest en dat deed ook wonderen voor mijn wimpers. Vaak is het niet eens de lengte die veranderd, maar ook de dichtheid van de wimpers, dat ze minder uitvallen, steviger en dikker zijn, etc. Deze klinkt erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zie wel verschil ja! Ben er benieuwd naar.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb deze ook nog staan, alleen nog niet gebruikt. Oeps! Toch maar eens doen want ik zie zeker verschil. Ik ben benieuwd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Damn, weer iemand met zichtbare resultaten! Misschien moet ik het toch eens een kans geven...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik zie het verschil, ik ben benieuwd of het zou werken bij mij :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.