LUSH | 'Bunch Of Carrots' Bubble Bar

zaterdag 12 maart 2016


Het was al van bij de kerstcollectie geleden dat ik nog eens langs Lush was geweest. Mijn badkamer begon er saai uit te zien zonder een vrolijk Lush badproduct om nog maar te zwijgen over de zalige geur die er altijd wordt verspreid. Ik wandelde Lush vorige week weer met veel plezier binnen en kwam oa. buiten met dit leuk trio van wortels. Niet enkel passen ze perfect bij mijn paasdecoratie, ze vullen het bad ook met bubbels. 

Bunch Of Carots behoort tot de paas/lente collectie van Lush. Ze komen al enkele jaren terug, alleen zien ze er sinds dit jaar veel kleurrijker uit. De roze en paarse wortel vergezellen de oranje wortel en maken er het perfecte trio van. 
Ze bevatten oa. buchu olie, citroen- en grapefruit olie en bergamot olie.
Ze hebben dan ook een heerlijke citrusachtige geur, aangenaam en zoet. 
Hoe gebruik je deze Bunch Of Carrots?
Wel, het zijn bubble bars en die hou je allemaal of één per één onder stromend water zodat het begint te schuimen en je water een mooi kleurtje krijgt. Als je genoeg bubbels naar wens hebt dan kan je ze wegleggen om te drogen. Je kan deze Bunch Of Carrots dan ook verschillende keren gebruiken wat ik zeker positief vind. 

Ik vind ze erg leuk, ze maken me vrolijk, zorgen voor een lekker ruikend bad met veel bubbels zonder mijn huid uit te drogen! 

Prijs: €9,95

8 opmerkingen

 1. Ik snap wel dat je er vrolijk van wordt! Ik vind het uiterlijk geweldig, lijkt me een fijn product!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze zien er inderdaad echt super cute uit samen! Leuke paasdecoratie ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze wil ik zeker een keer gaan uitproberen! Ze zien er zo fantastisch uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo leuk! Denk dat mijn klein konijntje thuis ze wel geweldig zou vinden om mee in bad te nemen :) Nu enkel nog eens tot aan een Lush geraken...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er zalig uit! Op zo'n momenten mis ik een bad..

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.