PERSONAL | Doelen voor maart

dinsdag 1 maart 2016


Nu we weer een nieuwe maand gestart zijn, heb ik mijn blog voornemens die ik in december maakte nog eens bekeken. Tot zover slaag ik erin om mij hieraan te houden en heb ik al heel wat leuks mogen doen en gedaan op mijn blog. Toch heb ik voor mezelf ook enkele doelen gemaakt die ik in maart wil waarmaken. Benieuwd welke? 

BLOG
Een leuke DIY voor Pasen. Ik ben al volop aan het brainstormen en heb enkele ideeën waar ik binnenkort aan ga werken. 
Een plog online zetten. Vaak vind ik deze leuk om te zien bij andere en aangezien ik wel hier en daar iets gepland heb wat plog waardig is ga ik mijn best doen om deze dagen op foto vast te leggen!
Een creative look maken. Het is al heel lang geleden dat ik nog eens een speciale look maakte en wilt dit weer heel graag doen dus hopelijk vind ik hier de tijd voor. Het kriebelt in elk geval. 
Niet enkel een creatieve look, maar ook mooie ooglooks in de vorm van een tutorial. Ik wil zeker één video maken in maart om voor mezelf de lat niet te hoog te leggen. 
Aan de slag gaan met mijn ringlamp! Ik ben nog aan het wachten op mijn statief (zonder is nogal moeilijk haha) en hoop dat dit mijn foto's wat helpt te verbeteren. 
Iets minder 'blogvrije' dagen houden. Ik wil er geen gewoonte van maken dat er enkele dagen niets online komt, want eerlijk gezegd voel ik er me ook niet beter door. Ik moet echt leren om wat vooruit te plannen en altijd een extra artikel klaar te hebben staan. 

PERSOONLIJK
Minder stressen, meer relaxen. Spreekt voor zich enkel minder stressen is niet zo van zelfsprekend. 
Vaker nee zeggen en iets meer aan mezelf denken. Ik vind het moeilijk om iets te weigeren als ze me iets vragen, maar hierdoor staat alles snel volgepland. 
Meer in mezelf geloven. Ik kan hier alleen al een heel artikel aan wijden, struggle of my life, maar het zou toch een moeten gebeuren. Stapje voor stapje dan maar.. 

Dit lijken me al genoeg doelen voor een hele maand! Heb jij bepaalde doelen die je graag deze maand wilt bereiken? 8 opmerkingen

 1. Mooie doelen! Ik kan me in sommige dingen ook echt herkennen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie doelen, de laatste paar dagen heb ik ook wat minder gepost op mijn blog daar moet er ook weer verandering in komen want voel mij daar ook niet goed bij :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh een plog! Zo benieuwd naar.
  En natuurlijk in jezelf geloven. Ik geloof in jou! Nu jij dus nog!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi artikel :-) ! Ik kan mezelf zeker terugvinden in een aantal van jouw doelen. Vooral dat 'nee' zeggen wil soms wel eens moeilijk zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. meer nee zeggen en ontvangen vind ik ook erg belangrijk! ik wil ook meer met vriendinnen gaan afspreken (dan gewoon vloggen) bijvoorbeeld uiteten, poolen, shoppen, bioscoop wat drinken!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie doelen heb je opgesteld meis! Ik ben trouwens heel benieuwd naar een DIY voor Pasen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Minder stress doet écht iets met een mens, dus probeer je zeker niet te veel op te jagen! En die blogvrije dagen .. Ach, ik kom toch regelmatig spieken, dus ik zie 't wel als er iets online komt!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Vooruit plannen is een doel wat ik al jaren heb, maar ik slaag er nooit in :-(

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.