TOM FORD | 'PINK TEASE' LIP COLOR MATTE

vrijdag 18 maart 2016


Tom Ford staat vooral bekend als modemerk, maar een fashionista zou je me nu niet direct kunnen noemen. De beautylijn is me dan wel beter bekend natuurlijk en wat ziet deze er ontzettend mooi uit. Mijn oog viel op deze prachtige roze lipstick. Het is dat  ik hem met korting heb kunnen kopen en daarom niet kon laten liggen. Gelukkig maar, want ik ben er helemaal weg van. ZWART EN GOUD =
De verpakking spreekt voor zich: een zwart glanzende huls met gouden accenten. Stijlvol en luxueus. Volgens mij is dit het mooiste exemplaar wat ik nu in mijn collectie heb zitten. Ik hou ervan.
Het Tom Ford logo staat mooi gegraveerd in de lipstick zelf en hij is wat platter en scherper afgerond dan ik gewend ben. Voor mij werkt hij hierdoor heel fijn en brengt hij net wat preciezer aan. Oh en MAC lovers, hij heeft net dezelfde vanille geur! 
LIEFELIJK EN SPEELS
Ik ben net wat meer voor de naturel, nude kleurtjes de laatste tijd, maar het kriebelt toch ook om weer wat meer kleur naar boven te halen. Pink Tease is een lief roze kleurtje. Niet te opvallend, maar dan ook weer niet te licht. Het is zo'n kleur die ik gerust dagelijks zou kunnen dragen. 
Deze lipstick heeft een matte finish al zou ik hem bijna satijn noemen.Op foto komt Pink Tease helaas wel een stukje lichter over dan hij in werkelijkheid is. Desondanks is het een supermooie kleur en heeft hij een erg fijne formule. Brengt fijn aan, droogt mijn lippen niet uit en hij blijft toch een 4 uurtjes zitten. Hij geeft na één laag meteen een volledige dekking. 
Dit is er eentje om te koesteren! 

Prijs: €48


♥ 

14 opmerkingen

 1. Wat een prachtige kleur, staat je erg goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Toen ik je foto's zag was het eerste dat ik dacht: wauw, wauw, wauw! Wat een prachtige lipstick. De kleur is helemaal mijn ding en hij ziet er super chique uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeh, echt een prachtige lipstick! Hij lijk qua kleur op een YSL Rouge Volupté die ik heb maar dan mat. Ooit wil ik ook een Tom Ford lipstick!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw vind hem erg mooi, terwijl ik helemaal niet van een matte finish hou normaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Those lashes girl! ik vind hem erg nice!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige lipstick! Echt prachtig, je wimpers trouwens ook haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauwie wat een prachtige lipstick, zowel de kleur als de huls ❤️!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind het een mooie kleur en de huls is echt super

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Eyecandy .. Supermooi, alleen al om in je beautystash te hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb echt al tien keer met zo'n Tom Ford in m'n handen gestaan, maar de prijs houdt me echt tegen. Als ik in't buitenland ben (waar ik kan swatchen) ga ik automatisch meer naar NARS bijvoorbeeld .. Silly me, want deze lipsticks zijn echt GORGEOUS!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oh wauw, staat je heel mooi en die huls is gewoon pure luxe !

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oh my, die is zó mooi. En vanille geur? I need it! De kleur is echt waanzinnig en staat je zo goed! ♥

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.