OPGEMAAKT | Februari '16

vrijdag 4 maart 2016


Yesss, het weekend is weer in zicht en wat kijk er naar uit! Ik heb een shoptripje naar Maastricht gepland en hier heb ik echt zoveel zin in. Mijn lijstje is alvast klaar en hoop alles ervan te kunnen vinden. Ik heb vorige maand redelijk wat kunnen opmaken dus er mag weer wat bijgevuld worden! 


PHILOSOPHY Renewed Hope In A Jar
Gelukkig heb ik hier nog een back-up van liggen, want ik vind de Renewed Hope In A Jar een superfijne moisturizer. Lees mijn review ervan hier terug. 

GARNIER Micellair Reinigingswater voor een gevoelige en gemengde huid
Om eens af te wisselen besloot ik een ander micellair water mee te nemen van Garnier. Normaal heb ik altijd de fles met de roze dop. Deze is voor de gevoelige huid, maar die met de groene dop is ook geschikt voor een gemengde huid. 
Mijn voorkeur gaat toch lichtelijk naar de roze variant. Mijn wangen zijn de laatste weken wat gevoeliger geworden. Ik weet niet als het hieraan ligt, maar ik ga hem niet meteen opnieuw kopen. Ik kijk wel erg uit naar hun nieuw micellair water met olie in!  


OGX Coconut Milk shampoo
Als je op zoek bent naar een shampoo zonder sulfaten dan raad ik je OGX zeker aan. Ik vind hun shampoos en conditioner erg goed. Ze zijn niet goedkoop (rond €10), maar voor kappersmerken betaal je dan al gauw het dubbele. 
Deze met kokosmelk maakte mijn haren minder droog en lekker zacht. 

DR. HAUSCHKA Winter Bad
Bij ijskoude winteravonden vond ik het heerlijk om deze badolie van Dr. Hauschka te gebruiken. Hij werkte vooral ontspannend en aangezien hij je doorbloeding ondersteunt zorgt hij voor een verwarmd effect. Erg fijn! MAC Brush Cleanser
Eigenlijk is deze nog net niet leeg, maar ik giet mijn kwastenreiniger altijd in een spray flacon over, omdat ik dit handiger vind werken en het doseert beter. De Brush Cleanser van MAC doet het nog altijd goed. Hij maakt mijn kwasten tussen enkele wasbeurten in zo goed als hij kan schoon. 

KRUIDVAT Nagellak remover
Meestal neem ik een remover zonder acetone, maar als je af en toe glitters gebruikt dan kan je hier toch moeilijk zonder. Die van Kruidvat vind ik trouwens altijd prima werken! 


12 opmerkingen

 1. Amuseer je in Maastricht! Hopelijk kan je alles vinden wat je zoekt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. OGX is inderdaad een fijn merk ik gebruik hiervan ook producten. Mooie producten heb je opgemaakt afgelopen maand.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh leuk Maastricht ! Veel plezier alvast !
  Ik heb vroeger nog de 'oude' Hope in a Jar gebruikt en was daar ook al heel tevreden over. Ben best benieuwd naar de vernieuwde versie.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die shampoo met kokosnoot lijkt me geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het valt best mee hihi! Ik heb ook lang die nagellakremover gebruikt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh die shampoo lijkt me fijn! Waar kan je dit merk vinden? Veel plezier in Maastricht :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. oeh klinken goed meid vooral die shampoo just love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat vind ik zelf ook altijd onhandig aan die MAC brush cleanser, dat er geen spraykop op zit! Zo stroomt er bij mij veel te veel product uit. En die nagellakremover van Kruidvat koop ik zelf ook vaak, doet zijn werk!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik zit te denken om die bluawe shampoo van OGX te halen in Duitsland. Zijn ze net wat goedkoper dan in NL. Enige nadeel is wel dat ze daar niet de conditioner verkopen. Het Micellair water van Garnier gebruik ik ook heel erg graag (ook de roze liever dan de groene)!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Je hebt fijne producten opgemaakt :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.