LUSH | ULTRABLAND GEZICHTSREINIGER

dinsdag 22 maart 2016


Als ik een product voor lange tijd gebruik raakt mijn huid hieraan zo gewend dat ik de indruk krijg dat de werking niet meer optimaal is. Dat heb ik nu ook zo'n beetje met de Purity reiniger van Philosophy. Begrijp me niet verkeerd, het is nog steeds mijn favoriete reiniger, alleen heb ik de laatste tijd niet dat magische gevoel meer als ik mijn gezicht reinig. Dat klinkt misschien gek, maar ik hou van mijn make-up er 's avonds af te nemen en na deze reiniger al ondertussen meer dan twee jaar te gebruiken is het even tijd voor iets anders. Na heel wat positieve verhalen te horen over de Ultrabland gezichtsreiniger van Lush besloot ik deze mee te nemen! Dit zegt Lush over Ultrabland:
"Gemaakt op basis van zalige amandelolie verwijdert deze reiniger alle make-up en vuil en laat een heerlijk gevoede huid achter. Het is zacht, maar diepreinigende oliën weten al het lastige vuil en make-up moeiteloos te verwijderen. Masseer een klein beetje op je droge huid en ogen en verwijder het met een washandje of een watje met warm water. Verzachtend rozenwater, honing en bijenwas houden je huidje zo zacht als babybilletjes"
Dit is de eerste keer dat ik een reiniger met olie in gebruik. Het schrok me eerst af, omdat ik een gemengde huid heb, maar deze Ultrabland is geschikt voor alle huidtypen
Ultrabland ziet eruit als een volle crème die in aanraking met je huid smelt. Een nadeel is wel dat je hem hierdoor niet met je Clarisonic kan gebruiken. Nu gebruik ik mijn Clarisonic niet elke dag en heb ik nog steeds mijn Purity reiniger in voorraad dus deze zal ik wel gebruiken als ik daar behoefte aan heb. 

TopTip van Lush:
Gebruik hem een maand lang elke dag als je een probleemhuid hebt om zo je huid terug in balans te krijgen 

Hoe ik Ultrabland gebruik?
Nadat ik al een deel van mijn make-up heb verwijderd met een micellair water neem ik een kleine hoeveelheid van deze reiniger, verdeel ik de crème over mijn handen en masseer hem in op mijn huid. Ook mijn ogen reinig ik hiermee. Meestal laat ik de reiniger even intrekken vooraleer ik hem verwijder met lauw water en een washandje. Hierna gebruik ik nog het Tea Tree Toner Water van Lush. 


Ingrediëntenlijst. Ziet er prima uit behalve de parabenen... 


RESULTAAT
Ultrabland verwijdert mijn make-up zonder enig probleem! De laatste tijd merkte ik dat micellair water mijn mascara niet grondig genoeg verwijderde, maar als ik daarna nog de Ultrabland reiniger gebruik is er geen spoortje mascara meer te vinden. Net zoals liquid lipstick een pain in the ass is om weg te krijgen gaat dit met deze Lush reiniger veel beter. 
Het fijne aan Ultrabland is het olielaagje wat er achterblijft. Zo zal mijn huid nooit droog aanvoelen na het reinigen. 
Ik krijg er trouwens geen puistjes van! Oh, de geur is wel geen hoogvlieger. Ik kan moeilijk beschrijven hoe hij ruikt, maar het is een mix van al de natuurlijke ingrediënten. Ik ruik er de bijenwas en een rozengeur in terug. 
Gelukkig maakt deze reiniger zelf veel goed. Top spul

Prijs 100gr: €17,75

4 opmerkingen

 1. Dit klinkt zoooo goed, dit wil ik ook nog eens proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb hier best wel veel goede dingen over gelezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt als een fijne reiniger, die ga ik onthouden :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk hé, dat je huid zo zacht en gehydrateerd aanvoelt na afloop! Ik zweer ook bij Ultrabland ♥ Tea Tree Toner is ook een goede keuze van je, mijn favo toner!

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.