HOURGLASS | AMBIENT LIGHTING PALETTE

zaterdag 5 maart 2016


Mijn duurste aankoop op gebied van make-up is een feit. Ik had er dan ook lang over getwijfeld om hem aan te schaffen, maar ik kreeg hem niet uit mijn hoofd. Ik besloot mezelf dan eens goed te verwennen toen ik vorige maand het Ambient Lighting Palette van Hourglass eindelijk bestelde. Wat maakt dit palette nu zo bijzonder en is het zijn prijs waard? Hourglass leerde ik vorig jaar door enkele britse YouTubers kennen en wekte meteen mijn interesse. Het is een high end merk en bij ons helaas niet te verkrijgen. Ik bestelde het palette via SpaceNK waar ze oa ook Becca verkopen. 
Ik heb een tijdlang op het Modernist oogschaduw palette geaasd, maar toch ging mijn voorkeur naar het Ambient Lighting palette. Normaal ben ik niet zo iemand die van poeders houdt, maar dit zijn geen gewone poeders. 


Het Ambient Lighting Palette bevat 3 aparte finishing poeders: 
DIM LIGHT - INCADESCENT LIGHT - RADIANT LIGHT 
Incadescent Light is exclusief voor dit palette. De andere twee zijn ook los te verkrijgen. 
Wat maakt deze poeders nu zo speciaal? 
Ze  creeëren het perfecte, flatterende licht voor je huid door de Photolumiscent Technology. Deze filteren het harde licht en verfijnen de uitstraling van je huid zodat poriën, rimpels en imperfecties vervagen. 


Nu was het even uitpluizen hoe ik de poeders het liefst gebruik. Je brengt ze trouwens aan nadat je je hele make-up hebt gedaan inclusief afpoederen. Ze zorgen voor dat extraatje wat het net zo luxueus maakt. 
Dim Light gebruik ik het liefst over heel mijn gezicht, Incandescent Light als highlighter, maar dan ook op mijn neusbrug (wat ik normaal niet snel doe) en Radiant Light kan je nog over je bronzer of blush aanbrengen. Bij Radiant Light is het nog wat uitzoeken hoe ik hem het beste gebruik. 


Van links naar rechts: Dim Light - Incandescent Light - Radiant Light

DIM LIGHT is een neutraal perzik-beige poeder dat imperfecties vervaagd en je een stralende teint bezorgd met een perfecte balans van warme en koele tinten. 
INCADESCENT LIGHT is een opaal-parel kleurig poeder die de teint verheldert met een prachtige gloed.
RADIANT LIGHT is een sun-kissed gouden beige poeder die de teint versterkt met een subtiele warmte.Natuurlijk was het weer een hele opgave om het effect van deze drie poeders op foto te krijgen, maar ik vind dat je het op deze foto wel wat kan zien. Mijn huid straalt meer en ziet er egaler uit. Mijn poriën en fijne lijntjes lijken ook vervaagd. 
Als ik de poeders draag kijk ik vaak extra in de spiegel omdat ik zo onder de indruk ben van het effect. Het lijkt wel photoshop in real life! Ondanks het een dure aankoop is geweest ben ik er wel erg tevreden over en ga ik dit palette met veel zorg behandelen. Hourglass heeft ook net de nieuwe Strobe Lighting Powders uitgebracht wat weer echte pareltjes lijken en ze  daardoor meteen op mijn verlanglijstje komen te staan. Het Ambient Lighting Palette kost bij SpaceNK 59 pond, wat omgerekend rond €77 is. 

9 opmerkingen

 1. Dit palette staat al zo lang op mijn wishlist, en ook nu begint er weer iets in mij te borrelen dat denkt: gelijk bestellen! Vooral Incandescent Light vind ik een hele mooie toevoeging.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze heb ik ook en elke keer ik hem zie in een artikel van iemand anders, denk ik steeds: waaauw, zo mooi :D Ook bij SpaceNK gekocht, in Londen, kon toen mijn geluk niet op, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jeetje mina wat een prijs, ik denk niet dat ik dat er voor over heb!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo'n prachtig merk he! Dit palette staat al superlang op mijn wishlist maar ik kom er maar niet toe om het echt aan te schaffen, voornamelijk door de prijs!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zou het zelf niet aanschaffen (m'n portomonneetje..) maar het effect is wel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb ook lang getwijfeld om deze te kopen, maar ik ben er nog steeds ZO blij mee! Wat een prachtige poeders!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel mooi, zeker die in het midden vind ik prachtig. Maar oehh dat prijskaartje ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Een duur palette maar wauw zo mooi! Echt prachtig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oehh...wat een prachtige Palette!
  X

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.