PLOG | DAGJE MAASTRICHT, EYLURE BEAUTYGLOSS WIMPERS, RINGLAMP EN MEER

zondag 6 maart 2016


Maastricht staat hoog genoteerd bij mij als favoriete shopstad. Ik hou van de gezellige sfeer, mooie winkels en vriendelijke mensen. Gisteren trok ik met de mama erop uit en besloot ik om er een plog van te maken zodat ik jullie een kleine samenvatting krijgen van de dag. Mijn grootste missie was om een leren jasje te vinden, maar tevergeefs mijn droomjasje lijkt ver verstopt te liggen. Make-up time! Ik kijk in de ochtend altijd de nieuwe vlog van Mascha en deze was gisteren extra speciaal door haar verloving. Ik als emo geval kon het natuurlijk niet droog houden. 


De haren nog wat in de plooi leggen.


Ontbijt bestond uit yoghurt met havermout en wat superfoods. Hier kan ik altijd even goed mee door!


En we vertrekken richting Maastricht met Adele op de achtergrond en brrr het was erg koud en mistig deze ochtend. 


Yayy! De Eylure Beautygloss wimpers waren nog allemaal verkrijgbaar bij Etos. Ik hoorde al ergens dat ze uitverkocht zouden zijn, maar hier hingen er nog meer als genoeg. 


Even een koffie pauze. Bij Coffee Lovers zat het bomvol dus deze keer gingen we nog eens langs Taart. 


Wat heb ik die heerlijke Lush geur gemist. Altijd leuk om binnen te springen en ondertussen heb ik mijn dosis weer gehad haha. 


Ik zag het al ergens bij iemand op IG voorbij komen: vanaf nu staat er ook een NYX stand bij Douglas in Maastricht! 


Late lunch, ik weet niet meer juist hoe de zaak noemt, maar deze lasagne was echt énorm lekker. Hij was vers gemaakt en dat verschil proef je wel. De rest van de dag had ik geen honger meer. 


De buit van een dagje shoppen in Maastricht. Ik ga geen aparte shoplog doen, maar hier zie je oa. een juwelenkistje van H&M Home, de Eylure Beautygloss wimpers (ik heb enkel Fluffy gekocht, de andere zijn voor een vriendin), Batiste droogshampoo, Lush Ultrabland + Bunch of carrots, MAC Mehr Lipstick, Catrice Liquid Liner (best ever), twee jeansrokjes van H&M (kon niet kiezen), tshirtje van H&M + bloemetjes!


Er was net wat zon toen ik thuiskwam dus als beautyblogger moet je van dat moment profiteren en als een gek foto's beginnen maken haha. 


Ik had nog zo'n juwelen boompje van Koziol, maar was dat na zoveel jaar een beetje beu gezien. Ik ga het doneren aan de mama. Dit glazen juwelenkistje vind ik supertof! Mijn statief voor mijn ringlamp was vrijdag aangekomen! Morgen ga ik ermee aan de slag en als jullie willen zal ik er binnenkort een artikel over maken hoe de ringlamp mij bevalt.


Even bijkletsen met Bo, vertellen hoe onze dag was. Meestal komt hij om eten of aandacht vragen als hij zo bij mij komt zitten.


Yep, dit moet ook gebeuren in het weekend. Vrijdag had ik me al door de berg strijk heen gewerkt wat ik op zich best leuk vind om te doen. 


En we sluiten deze plog af met een portie bloggen. Terwijl kijk ik nog naar de herhaling van Pink Ambition.
Geniet nog van jullie zondag
♥ 

12 opmerkingen

 1. Van zo'n ontbijt hou ik ook, lekker stevig en gezond! Taart is precies ook wel de moeite. En die lasagna! (Merk je dat ik honger heb? Het is bijna dinner time hier)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk om eens een plog te lezen! Ik ben heel benieuwd naar het artikel over de ringlamp. Ik zit er zelf aan te denken er ook een aan te schaffen. Hopelijk bevalt 'ie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke fotos. Die carrots wil ik eigenlijk ook erg graag hebben. ,Die lasagne ziet er trouwens heerlijk uit yUM! Oh ik ging gisteravond naar de verloving van Mascha kijken. Ik hield het ook niet droog hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt een toffe plog. Leuk om te lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke plog! Enne, ik heb het ook niet droog gehouden bij de vlog van Mascha hoor ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hele leuke plog! Dat juwelenkastje ziet er ook mooi uit, ik moet dringend nog eens langs bij H&M Home ;)...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een super leuke plog! Toevallig ben ik vorige week (ook) 2 dagen in Maastricht geweest en vond het er ook erg gezellig! De nieuwe NYX counter heb ik ook gespot in Douglas. Wat zag je lasagna er trouwens hemels uit zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik wil ook nog heel graag een keer naar Maastricht. Het is alleen zo jammer dat het vanaf mijn huis 4 uur heen rijden is en dan dus ook 4 uur terug. Moet er denk ik maar een weekend Maastricht van maken denk ik, Haha. Leuke spullen heb je gekocht! De catrice eyeliner is ook mijn favoriet, gebruik ik al jaren. Dat juwelenkistje is ook erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke plog, je hebt leuke spullejes gekocht :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 10. nu ben ik benieuwd naar de zaak van de lasagen! ik kom vaak in maastricht en hij ziet er lekker uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke foto's! En hmmm, ik krijg al honger :D

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.