ON MY SPRING WISHLIST

zaterdag 26 maart 2016Voor wie het leuke nieuws nog niet gehoord heeft: er komt een collab aan met NikkieTutorials en Too Faced! Yes! Iets waar ik nu al ontzettend naar uitkijk. Als ik het goed heb gelezen zou het wel iets worden voor de herfst. Ik vrees voor stressmomenten om dit palette te bemachtigen, maar dat zijn zorgen voor dan. Tot die tijd houdt Too Faced ons wel zoet met twee nieuwe paletten waar ik meteen verliefd op ben geworden. Ik zette ze meteen op mijn wishlist met heel wat anders leuks. 

1. TOO FACED - SWEET PEACH + PEANUT BUTTER & JELLY EYESHADOWPALETTE
Ik kan heel moeilijk kiezen tussen deze twee prachtige paletten. Mijn voorkeur gaat lichtjes naar het Sweet Peach palette, dat overigens naar perzik zou ruiken. De kleuren vind ik zó ontzettend mooi en hoe leuk is het Peanut Butter & Jelly palette wel niet? Omdat ik het Chocolate Bar palette zo'n topper vind wordt het tijd om mijn Too Faced collectie uit te breiden. 
2. ESCADA - AGUA DEL SOL | MARC JACOBS - DAISY DREAM BLUSH
Gisteren ben ik nog even gaan snuffelen aan de nieuwe zomergeur van Escada die ik dit jaar weer erg lekker vind. Alleen heb ik er nog twee geuren van staan die bijlange nog niet op zijn. Ook de Daisy Dream limited edition van Marc Jacobs heeft me wel aangenaam verrast en het flesje = too die for!


3. HOUSE OF LASHES - BOUDOIR
Ik heb eindelijk een grote liefde voor valse wimpers gekregen. Niet dat ik ze dagelijks draag, maar voor looks of speciale gelegenheden haal ik ze zeker graag naar boven. Hoog op het lijstje staan de wimpers van House Of Lashes! Boudoir en Iconic hebben mijn hart gestolen, zó mooi. 

4. NYX - LIP LINGERIE
Al een hele week sta ik vol ongeduld te wachten wanneer de NYX Lip Lingerie collectie online staat. Sinds deze collectie bekend werd gemaakt wist ik gewoon dat ik er zeker enkele van wil hebben. Ondertussen heb ik mijn favorieten gekozen en hoop ik dat je ze binnenkort hier kan bewonderen. Ik hou jullie op de hoogte!Wat staat er op jou wishlist voor de lente? 

9 opmerkingen

 1. Oh wow die Sweet Peach <3 en ommmmgggg Nikkie en Too Faced?!?!! ♡♡♡♡♡

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoooo ja mooie lijst hoor <3 Ik wil nog zoveel producten van Too Faced!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat gaaf nieuws van Nikkie, supertof! Je wishlist is echt heel mooi, dat Daisy luchtje is inderdaad too die for. Die flacon! ♥__♥ Oh, en dat Too Faced Peach palette.. ik wil hem ook! Helemaal als 'ie echt naar perzik ruikt, haha! Prachtige items! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie wishlist! b Om een of andere reden trekt de make-up van Too Faced me nooit zo aan maar ik en ook erg benieuwd naar de samenwerking tussen Nikkie en Too Faced.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo leuk die samenwerking met Nikkie! Mooie wishlist :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Marc jacobs wat zijn die parfums toch lekker he.. heb nu daisy en die draag ik ook met veel plezier

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De twee TF paletten staan hier ook hoog op mijn wishlist ! Ze zien er gewoon ZO leuk uit !

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een geweldige wishlist. Die nyx lingerie lip collection ben ik ook heel benieuwd naar!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oehh...mooie wishlist, vooral de Palette's van Too Faced :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.