BEAUTYGLOSS LASHES BY EYLURE 'FLUFFY'

woensdag 9 maart 2016


Zó tof wat Mascha ondertussen allemaal bereikt heeft met haar blog. Ze is een enorme inspiratie voor vele bloggers en dus ook voor mij. Ik volg al jaren het reilen en zeilen in haar beautywereldje en toen ze bekend maakte dat ze samen met Eylure haar eigen valse wimpers ging uitbrengen kon ik alleen maar vol bewondering naar haar kijken. Dit is iets echt wat bij Mascha past aangezien ze in periodes bijna dagelijks een stel wimpers aanbrengt alsof het niets is. Nu wou ik enkele weken geleden net een bestelling bij House Of Lashes doen, omdat ik hun volle, warrige wimpers enorm mooi vind en ze me perfect lijken voor ooglooks. Maar na Mascha haar collectie te zien sprong er voor mij meteen eentje uit die deze konden vervangen. Meet the fluffy lashes!



Eylure heeft al meerdere samenwerkingen gedaan met bekende beautybloggers/YouTubers zoals oa. Fleur De Force. Dat Mascha dit nu mag doen is gewoon te gek. Ik ben al bekend met Eylure wimpers. Ik vind ze erg goed en ze zijn betaalbaar.
De verpakking past helemaal bij Beautygloss, lekker roze en girly met schattige hartjes. Mascha poseert op elke verpakking met het paar wimpers die erin zitten. Zo heb je meteen een idee hoe ze eruit zien als je ze draagt.
Valse wimpers aanbrengen is zeker wat oefenen. Mascha heeft hier een duidelijke video van gemaakt met heel leerrijke tips.

De wimpers
Silky - Lieve, lichte wimpers voor een subtiele en zachte look €6,99
Pretty - Prachtige wimpers die de ogen groter maken met extra diepte aan de buitenkant €7,99
Fluffy - Schitterende, volle wimpers met zachte punten en meerdere lagen voor de ultieme party look €8,99

Waarom ik enkel Fluffy heb gekocht? Wel zoals ik al zei was ik net op zoek naar zulke wimpers. Silky zou bij mij niet zoveel doen, omdat ik van mezelf al vrij lange wimpers heb en bij Pretty twijfelde ik wel, maar misschien dat ik deze daarna nog koop.







De Fluffy wimpers hebben zoals je kan zien meerdere lagen, waarbij de wimpers een beetje kriskras door elkaar gaan. Ze geven een 'fluffy' indruk en het klinkt misschien gek, want het zijn erg volle wimpers, maar ik vind ze er natuurlijker uitzien als de meeste valse wimpers. 
Aangezien ik niet vaak valse wimpers draag is mijn DUO wimperlijm al lang vergaan en gebruik ik nu steeds de wimperlijm die bij de wimpers zit. Deze van Eylure doet het prima, hij droogt zwart op. 



Ooglook met de Beautygloss Fluffy wimpers

Wat. zijn. ze. mooi. 
Ik ben serieus verliefd op dit paar valse wimpers. Waren mijn echte wimpers maar zo! De Eylure wimpers zitten me meestal meteen goed en dat is bij deze ook zo. Ik moet ze niet korter knippen wat ik meestal eng vind als ik dat wel moet doen. Moesten ze voor jou wel te lang zijn knip dan aan de buitenkant er een klein stukje af. 
Het aanbrengen gaat mits wat oefening vrij vlot. Ik maakte ze op voorhand wat soepeler door ze rond een kwast te draaien en deed meer als voldoende wimperlijm op de rand zoals Mascha ook aangeeft te doen. Omdat ik nog niet vaak valse wimpers draag voel ik ze wel zitten, maar het is zeker niet storend. Hier moet ik gewoon aan wennen. Je kan ze trouwens ook meerdere keren gebruiken. Gewoon lief zijn voor je wimpers! 


Welke Beautygloss wimpers zijn jou favoriet? 

16 opmerkingen

  1. Ik ga morgen naar Eindhoven en hoop daar bij de Etos ook een paar te kunnen shoppen! Ben er erg benieuwd naar ondanks dat ik ook niet zo veel heb met valse wimpers :-) Maar mss komt daar nu verandering in! Fijne review!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind deze versie de mooiste denk ik, snel eens proberen! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Staat je heel goed ! Zelf draag ik nooit valse wimpers, vooral omdat ik er nooit aan denk. Maar voor een feestje of gelegenheid is het toch wel leuk om met volle wimpers op de foto te staan :)!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Zien er bij jou heel erg mooi uit. Zelf koop ik geen wimpers, omdat ik zelf al vrij lange wimpers heb

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heel mooi in combinatie met die dikke wing! ik zou voor pretty gaan denk ik, al lijken ze me nog vrij lang, heb enorm korte en dunne wimpers helaas.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wauw heel gaaf! Ik heb dus nog nooit wimpers opgedaan... lijkt me best lastig!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. zo hee ik ben even onder de indruk van jouw prachtige foto's!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik vind ze ook zo geweldig! Wil ook graag een paar scoren!
    Heb je ze ook gewoon bij Etos gehaald? Want ik vraag me af of ze via de Etos-winkel op bol.com ook te koop zullen zijn, aangezien ik niet snel naar een Etos geraak..
    Ze staan jou ook echt prachtig!
    Ik wil enorm graag Fluffy en Pretty scoren :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb ze idd bij Etos gehaald. Hopelijk kan je ze online vinden dan! En dank je wel :)

      Verwijderen
  9. Wauwie zo mooi, alleen ik ben er niet goed in voor valse wimpers aan te brengen :)
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik heb ze onlangs ook gekocht en kan niet wachten tot het volgende feestje om ze te dragen :) de pretty vond ik als enige wat minder, daar zie je te veel verschil door het trapsgewijs lopen

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ze zijn prachtig, ik ga binnenkort naar Nederland, hopelijk kan ik ze dan nog kopen!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wauw ze zijn zo mooi! Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet heel enthousiast was toen ik voor het eerst over de wimpers hoorde, maar toen zag ik ze en echt wauw, Mascha heeft het super gedaan!

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.