PERSONAL | Picture My Life - Januari '17

dinsdag 31 januari 2017


Januari is niet meteen mijn meest geliefde maand van het jaar. De feestdagen zitten erop en de winterdip blijft nog even hangen. Goede voornemens worden ook weer gestart en tegen het einde van de maand besef je dat je ze al half vergeten bent. Nu dat laatste valt voor mij best mee aangezien ik wel nog steeds moeite doe met de voornemens die ik mezelf heb opgelegd. Ik zette de maand alvast goed in met een heuse opruimbui.. 


Wie herinnert zich deze nog? Deze lipstick neemt me helemaal mee terug in de beginjaren van het bloggen. Dit was toen dé nude kleur van het moment al zou ik hem nu eerder omschrijven als een kleur die je vooral ziek doet lijken haha. Nu is de vraag heb ik hem weggedaan tijdens het opruimen? Euhm, ik had het er nog net iets te moeilijk mee. Wie is hier ook zo'n ramp in en hecht teveel belang aan emotionele waarde? 


Ik ben één van die mensen die de kerstboom snel naar bovenhaalt, maar ook iemand die hem weer snel weer opbergt eenmaal Nieuwjaar achter de rug is. De kerstboom afbreken is wel een pak minder leuk. 


De Huda Beauty Sacha Lashes uitproberen!


En toen lag er sneeuw. Thank God dat het net weekend was, want ik vind het verschrikkelijk om er met de auto door te moeten. 


Toepasselijk bij het weer: ik gebruikte de Snowie Bubble Bar van Lush. Wat een cutie! Mijn review ervan kan je hier terugvinden. 


Een sundays favorite op Instagram! 


Mijn liefste metekindje werd 5 jaar! Wat gaat de tijd snel, ze is al zo groot. Mijn zus had zich trouwens laten gaan met de taarten. 


Hoe heerlijk zijn de lipscrubs van Lush wel niet? Ik gebruik al jaren de Bubblegum variant die hier nog steeds meegaat, maar deze Sugar Plum Fairy uit de kerstcollectie is ook een topper. 


Lunch with the girls. Mijn eerste bezoek aan Reballion in Hasselt was best wel geslaagd. Ik ging voor de italiaanse 'gehaktballetjes' met quinoa. Voor een volgende keer ga ik geen menu meer nemen, want dit was toch best wel veel waardoor ik het brood heb laten staan.


Nude favorieten! 


Resultaat van mijn opruimbui: een toilettafel die weer mooi is herordend en mijn Muji lades die gevuld zijn. 


Na een lange werkdag thuiskomen met zo'n prachtige wolkjes. Het gevoel dat de lente eraan komt maakt me een stuk vrolijker.


Weekend essentials. Ik twijfelde om al tulpen in huis te halen, maar het maakt de woning een pak kleurrijker. 


Na al die weken vrieskou was ik het toch wat beu geworden dat de auto steeds ontdooid moest worden. Op die momenten mis ik het echt dat ik geen garage heb. 


In de paskamer comfy sweaters passen en opmerken dat het licht erg flatterend is! 


De aanhouder wint! Planten verzorgen is niet mijn sterkste kant, maar eindelijk na bijna een jaar is er een nieuwe bloem op mijn Orchidee gekomen. Yessss! Ik ga mezelf belonen door binnenkort een grote plant in huis te halen. Iets wat ik al even wil, maar steeds bang ben dat ik ze niet goed genoeg ga verzorgen. Ik beloof mijn best te doen! 


Leuk pakketje gekregen met veel nieuwe Maybelline goodies! Ik ga alles zo snel mogelijk uittesten dus hou mijn blog in de gaten voor de reviews.


Afgelopen zaterdag ging ik met mijn bestie Liejse richting Leuven voor The Pretty Reckless. Dit was mijn look met mijn grungy oorbellen van River Island. Love them


Voor het concert gingen we naar Kalypta en namen we deze heerlijke tapas schotel. Ik kan begrijpen dat dit Liesje haar favoriet restaurant is, want het was serieus de moeite en ik wil er zeker nog eens heen. 


Damn you iPhone, de camera blijft echt wel een groot minpunt. De concertzaal in Het Depot is vrij klein waardoor je altijd wel goed kan zien. Ik vind het nu wel jammer dat ik geen andere camera heb meegenomen. 


The Pretty Reckless was trouwens super! Taylor Momsen kicked some ass en ik ben jaloers op haar stage moves


5 opmerkingen

 1. Wauw, wat een heerlijk eten allemaal! En die make-up producten <3 Daarnaast even, wat een prachtige lashes had je op.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh dat van Reballion ziet er zo goed uit maar inderdaad, ik heb al bijna genoeg gegeten door naar die foto te kijken, haha :) Maar ja, beter te veel dan dat je met honger weer buitengaat denk ik dan... (al blijft het natuurlijk altijd weer een beetje zonde om het te moeten weggooien. Ik vind het altijd leuk als ze in restaurants aanbieden om hetgeen je niet opkreeg in te pakken zodat je het kan meenemen)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er een toffe maand uit met enorm mooie productfoto's! Knap!
  Ik herken mezelf wel in het moeilijk afscheid nemen van spullen met emotionele waarde :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die Huda Beauty lashes zien er zo mooi uit. En hmm, die gehaktballen zien er goed uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind orchideeën verschrikkelijk. Ze zijn prachtig als ze bloeien, maar daarna, vloek ik mij erop kapot.

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.