Kat Von D | Everlasting Liquid Lipstick 'Double Dare'

dinsdag 17 januari 2017


Goed nieuws, want vanaf morgen is de make-up lijn van Kat Von D ook bij Sephora.fr te verkrijgen! Whoopwhoop! Waar is de tijd dat het nog zo onbereikbaar leek te zijn? Na de UK is nu dus ook Frankrijk aan de beurt. Ik heb alvast vorige maand enkele mooie aankopen gedaan waarvan ik jullie vandaag de eerste laat zien. Hoe kan het ook anders dat ik nog een liquid lipstick van Kat Von D meenam, ze zijn erg fijn en ik ben er nog geen betere tegengekomen. Aan de Kat Von D stand in Debenhams werden we goed geholpen en probeerde ik verschillende kleuren uit. Ik was het meest benieuwd naar Lolita 2 en Bow 'n Arrow, maar ik was niet meteen overtuigd. De verkoopster raadde me Double Dare aan en dit bleek duidelijk mijn kleurtje te zijn. 
Het fijne aan de Everlasting Liquid Lipsticks is dat je ze niet voelt zitten. De formule is romig waardoor hij makkelijk aanbrengt en door de hoge pigmentatie is één laagje voldoende. Eenmaal aangebracht droogt hij volledig mat op en trekt hij in je lippen zonder droog of plakkerig aan te voelen
Deze liquid lipsticks blijven serieus lang zitten. Het enige moment dat hij begint af te slijten is wanneer ik een serieuze maaltijd op. 
Omdat een kwastje nauwkeuriger werkt omlijn ik eerst mijn lippen ermee en daarna vul ik de kleur gewoon in met de applicator. Voor mij werkt dit altijd beter wanneer ik sterk gepigmenteerde lipkleuren gebruik. Double Dare wordt omschreven als Cocoa Blush. Een gedempte koraalkleur met warme ondertoon. Om hem even te vergelijken met de kleur Lolita die ik al had: Lolita is donkerder en is iets meer bruinachtig. 
Ik vind het een zalig mooie kleur, die ik gerust dagelijks kan dragen. De liquid lipstick zit heerlijk en is niet uitdrogend voor mijn lippen (nu ook wel niet verzorgend). Moest je nog op zoek zijn naar een goede liquid lipstick dan zou ik niet meer verder zoeken! 

Prijs bij Sephora: €19,95


7 opmerkingen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.