Huda Beauty Lashes 'Sasha'

maandag 9 januari 2017


Ik kan wel zeggen dat 2016 voor mij het jaar was dat ik veel vaker valse wimpers ben beginnen gebruiken. Het resultaat is steeds zo mooi en maakt zelfs de meest simpele look een stuk specialer. Het zou me niet verwonderen dat ik eind 2017 een lade vol ga hebben met heel wat wimpers! Een handig en leuk opbergdoosje staat alvast op de lijst, maar ook de valse wimpers onderhouden is een werkpuntje. Hier ben ik precies wel een beetje laks in, oops! 
De falsies die ik graag wou proberen waren er van Huda Beauty. Ik kwam ze regelmatig tegen en toen ik in Londen bij de Huda Beauty stand stond zocht ik er een paar uit die mij perfect leken. Niet té overdreven, maar wel om voor voldoende va va voom te zorgen. 


Ik volg Huda Beauty nog niet zo lang op YouTube, maar Steffi overtuigde mij en ik moet zeggen dat het echt een prachtige vrouw is die verdomd goed met make-up overweg kan. Haar oogschaduw palette was helaas uitverkocht in Londen (goed voor de portemonnee wel!), maar dat zag er serieus de moeite uit. 

De Sasha wimpers behoren tot de Classic collectie. Ik ben nog niet zo mee in al die collecties van haar, maar deze waren nog best betaalbaar. Voor de fancy schmancy wimpers moet je bij de Mink collectie kijken. Daar lopen de prijzen op tot een €35 per paar. 


Zoals je ziet lopen de wimpers gekruist over elkaar. Dit zorgt meteen voor een natuurlijker en voller effect. Ze zijn vrij lang en de strip waarop de wimpers zitten is redelijk dun waardoor hij niet te hard opvalt. Ze fladderen mooi naar buiten uit wat er zeer vrouwelijk en een tikkeltje dramatisch uitziet. 
Nieuwe wimpers gebruiken is altijd even wennen, maar mits je ze wat soepeler maakt door eerst de strip rond een penseel te draaien zijn ze makkelijk aan te brengen. Ik merk dit meestal bij een tweede keer dat ik ze gebruik dat het veel vlotter gaat. 
Ze zitten echt fijn, want soms kunnen valse wimpers een beetje storen, maar dat heb ik bij deze van Huda Beauty zeker niet. Niet te vergeten ze zijn gewoon mega pretty
Twee looks die ik maakte met de Huda Beauty Sasha wimpers 

Prijs: £16 (ongeveer €18,50)10 opmerkingen

 1. Ze zijn inderdaad heel pretty! Ik volg deze dame ook en vind haar looks altijd prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele gave wimpers, maken net die look helemaal af!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oooooh vind ze heeeeeel mooi. Huda Beauty is echt een bom van een vrouw.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie wimpers zijn dit. Ze staan je heel goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Niet alleen de wimpers dat is mooi, je wenkbrauwen zijn ook om jaloers op te zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oeh dit zijn wel hele mooie wimpers!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die zien er echt heel erg mooi uit.

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.